Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je klaar met YouTube Music en wil je het opzeggen, maar weet je niet hoe? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige met dit probleem. Ik heb me er ook in vastgebeten en ontdekte dat er verschillende manieren zijn om je abonnement op te zeggen.

In dit artikel zal ik stap voor stap uitleggen hoe je YouTube Music snel en eenvoudig kunt opzeggen. Dus laten we erin duiken, want het is gemakkelijker dan je denkt!

Key Takeaway:

De beste muziek streamingdienst van 2023 is Spotify. Geniet van de gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide muziekbibliotheek en innovatieve algoritmes voor muziekaanbevelingen.

Samenvatting

 • YouTube Music is een muziekstreamingservice van Google.
 • Om je abonnement op YouTube Music op te zeggen, maak je een back – up van je muziek, ga je naar je accountinstellingen en volg je de instructies om je abonnement op te zeggen.
 • Het is mogelijk om je YouTube Music-account te verwijderen, maar dit heeft geen invloed op andere YouTube-services of je YouTube-account.
 • Je kunt de Ukeysoft Apple Music Converter downloaden om je favoriete nummers te behouden nadat je je abonnement hebt opgezegd.

Wat Is YouTube Music

YouTube Music is een muziekstreamingservice van Google. Het biedt toegang tot een breed scala aan muzieknummers die je online kunt beluisteren. In tegenstelling tot YouTube, dat algemene video’s bevat, richt YouTube Music zich specifiek op het streamen van muzieknummers en video’s.

Van oude klassiekers tot de nieuwste hits, alles is aanwezig in hun enorme bibliotheek.

Eén van de onderscheidende kenmerken van YouTube Music is de mogelijkheid om nummers te ontdekken in verschillende genres en categorieën. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om nieuwe favoriete nummers te vinden.

Met een betaald abonnement kun je nummers offline opslaan, luisteren zonder advertenties en zelfs muziek blijven afspelen als je andere apps gebruikt of je scherm vergrendelt.

Hoe Lid Worden Van YouTube Music?

Ik ben lid geworden van YouTube Music en dit is hoe ik het heb gedaan:

 • Ga naar de website of download de YouTube Music – app.
 • Klik op ‘Aanmelden’ om een nieuw account aan te maken.
 • Vul je gegevens in, zoals je e – mailadres en wachtwoord.
 • Accepteer de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.
 • Kies het type abonnement dat je wilt, bijvoorbeeld een gratis of premium abonnement.
 • Volg de instructies om je betalingsgegevens in te voeren, als je voor een premium abonnement kiest.

Hoe Het YouTube Music-lidmaatschap Opzeggen?

Het opzeggen van je YouTube Music-lidmaatschap is eenvoudig en snel te doen. Volg deze stappen om je abonnement op te zeggen en je YouTube Music-account te verwijderen. Lees meer om te ontdekken hoe je dit kunt doen.

Stap 1: Een back-up maken van je muziek

Om te beginnen met het opzeggen van je YouTube Music-abonnement, is het belangrijk om een back-up te maken van je muziek. Op deze manier zorg je ervoor dat je je favoriete nummers niet kwijtraakt wanneer je het abonnement annuleert.

Je kunt eenvoudig een back-up maken door je muziekbestanden te downloaden naar je apparaat of door ze op te slaan in de cloud. Het maken van een back-up is een essentiële eerste stap om ervoor te zorgen dat je je muziek behoudt, zelfs nadat je het YouTube Music-abonnement hebt opgezegd.

Stap 2: Je abonnement opzeggen

Om je YouTube Music-abonnement op te zeggen, ga je naar je accountinstellingen en zoek je naar het gedeelte ‘Abonnementen’. Klik op ‘Abonnement opzeggen’ en volg de instructies om het opzegproces te voltooien.

Na het opzeggen van je abonnement kun je nog steeds gebruik maken van YouTube Music tot de betaalde periode is afgelopen. Het opzeggen van je abonnement voorkomt dat er automatisch nieuwe kosten in rekening worden gebracht.

Als je problemen hebt met het opzeggen van je abonnement, kun je contact opnemen met de klantenservice van YouTube Music voor hulp en ondersteuning.

Stap 3: Je YouTube Music-account verwijderen

Om je YouTube Music-account te verwijderen, ga je naar je accountinstellingen en zoek je naar de optie ‘Account verwijderen’. Klik op deze optie en volg de instructies om het verwijderproces te voltooien.

Zodra je account is verwijderd, heb je geen toegang meer tot je persoonlijke gegevens en afspeellijsten. Het is belangrijk op te merken dat het verwijderen van je YouTube Music-account geen invloed heeft op je andere YouTube-services of je YouTube-account.

Als je hulp nodig hebt bij het verwijderen van je account, kun je contact opnemen met de klantenservice van YouTube Music voor ondersteuning.

Stap 4: Ukeysoft Apple Music Converter downloaden

Om ervoor te zorgen dat je je favoriete nummers kunt behouden nadat je je YouTube Music-abonnement hebt opgezegd, is het een goed idee om de Ukeysoft Apple Music Converter te downloaden.

Met deze converter kun je gemakkelijk je favoriete nummers converteren en opslaan op je apparaat. Het is een handige tool die ervoor zorgt dat je je muziekcollectie kunt behouden, zelfs nadat je je abonnement hebt opgezegd.

Gewoon de converter downloaden, je nummers importeren en ze converteren naar het gewenste formaat. Zo kun je blijven genieten van je favoriete muziek, ongeacht of je een abonnement hebt op YouTube Music.

Stap 5: Je muziek opslaan

Om je muziek op te slaan nadat je je YouTube Music-abonnement hebt opgezegd, zijn er een paar eenvoudige stappen die je kunt volgen. Je kunt een back-up maken van je nummers door ze te downloaden naar je apparaat of door ze over te zetten naar een ander muziekplatform.

Op deze manier behoud je de nummers die je leuk vindt en kun je er nog steeds naar luisteren, zelfs nadat je het abonnement hebt opgezegd. Het is belangrijk om te onthouden dat nadat je het abonnement hebt opgezegd, je nog steeds toegang hebt tot de nummers totdat de betaalde periode is afgelopen.

Conclusie

Het opzeggen van je YouTube Music-lidmaatschap is een eenvoudig proces dat in slechts enkele stappen kan worden voltooid. Door de instructies te volgen en je abonnement te annuleren, kun je snel stoppen met het betalen van kosten en het gebruik van de service.

Blijf genieten van muziek op je eigen voorwaarden!

Meer over streaming diensten

Als je ooit hebt overwogen om een abonnement op een van de populaire muziekstreamingdiensten te beëindigen, dan ben je niet de enige. Er zijn talloze redenen waarom iemand kan kiezen voor “Spotify opzeggen” of besluiten om “apple music opzeggen“.

Misschien voel je dat sommige diensten zoals “Deezer opzeggen“, “Tidal opzeggen” of “amazon music opzeggen” niet meer aan je behoeften voldoen. Daarom is het essentieel om te weten hoe je bijvoorbeeld “youtube music opzeggen” of “Soundcloud Go+ opzeggen” kunt aanpakken.

Sommige gebruikers vinden dat “audible opzeggen” misschien meer boeken dan muziek biedt, terwijl anderen kunnen overwegen “juke opzeggen” of “Qobuz opzeggen” voor iets nieuws. Radioliefhebbers kunnen het gevoel hebben dat het tijd is om “tuneln opzeggen” of ze hebben nostalgie en denken aan “napster opzeggen“.

Voor degenen die zich richten op nichegenres, kan het verleidelijk zijn om “bandcamp opzeggen” of zelfs “Stingray Qello opzeggen“. Klassieke muziekliefhebbers kunnen zich afvragen of “primephonic opzeggen” of “idagio opzeggen” de juiste stap is. En tenslotte, voor degenen die genieten van een verscheidenheid aan muzikale ervaringen, kan het besluit komen om “Pandora opzeggen“, “iHeartRadio opzeggen“, “Slacker Radio opzeggen“, of zelfs “SiriusXM Internet Radio opzeggen“.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik snel en eenvoudig YouTube Music opzeggen?

Je kunt snel en eenvoudig YouTube Music opzeggen door naar je accountinstellingen te gaan en de optie te zoeken om je abonnement op te zeggen.

2. Kan ik mijn abonnement op YouTube Music op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt op elk moment je abonnement op YouTube Music opzeggen zonder enige beperkingen.

3. Krijg ik een terugbetaling als ik mijn abonnement op YouTube Music opzeg?

Als je je abonnement op YouTube Music opzegt, wordt het resterende bedrag niet gerestitueerd. Je kunt echter nog wel gebruikmaken van de service tot het einde van de vooraf betaalde periode.

4. Verlies ik al mijn afspeellijsten en muziek als ik mijn abonnement op YouTube Music opzeg?

Wanneer je je abonnement op YouTube Music opzegt, heb je geen toegang meer tot de premiumfuncties zoals het downloaden van muziek en het luisteren zonder advertenties. Je behoudt echter wel toegang tot de muziek die je hebt geüpload of aan je bibliotheek hebt toegevoegd.

» Referenties

Music streaming services: understanding the drivers of customer purchase and intention to recommend – Mariana Lopes Barata, Pedro Simões Coelho, August 2021
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844021018867

Music Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Service (On-demand Streaming, Live Streaming), By Platform (Apps, Browsers), By End-use (Commercial, Individual), By Content Type, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/music-streaming-market

Background: The effect of music streaming on consumption and discovery
https://denisdoeland.com/english/background-the-effect-of-music-streaming-on-consumption-and-discovery/

» Referenties

Conclusie beste muziek streamingdienst 2023

 • Beste muziek streamingdienst – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst iPhone – Apple Music
 • Beste muziek streamingdienst voor kinderen – Spotify
 • Beste muziek streamingdienst voor sport – Deezer
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen