Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Veel mensen willen weten hoe ze Spotify optimaal kunnen gebruiken op hun desktop computer. Spotify is een populaire muziekservice met miljoenen nummers beschikbaar voor iedereen. Dit artikel laat zien hoe je de Spotify Desktop App downloadt, installeert en gebruikt om jouw muziekervaring te verbeteren.

Lees verder en ontdek alles wat je moet weten.

Samenvatting

 • Met de Spotify desktop app kun je miljoenen nummers, podcasts en meer direct vanaf je desktop toegang krijgen en afspelen. Dit zorgt voor een soepele en geïntegreerde luisterervaring op zowel Windows- als Mac-computers.
 • Spotify biedt functies zoals het maken en beheren van afspeellijsten, het vinden en bewaren van je favoriete artiesten en albums, en het offline luisteren, waarmee je jouw muziek altijd bij de hand hebt, zelfs zonder internetverbinding.
 • De mogelijkheid om Spotify te koppelen aan verschillende apparaten en platforms, zoals Android Auto, Apple Watch, Google Home en Sonos, maakt het gemakkelijk om overal in huis of onderweg van muziek te genieten.
 • Door gebruik te maken van VPN in combinatie met Spotify, kun je toegang krijgen tot het volledige aanbod van Spotify, zelfs als sommige nummers of functies in jouw land geblokkeerd zijn.
 • Spotify onderscheidt zich van andere muziekstreamingsdiensten door unieke functies aan te bieden zoals Spotify Wrapped, waarmee gebruikers hun muzikale reis van het afgelopen jaar kunnen herbeleven.

Het downloaden van de Spotify Desktop App

Een persoon zit achter een computer en downloadt de Spotify Desktop App.

Om Spotify op je desktop te gebruiken, moet je eerst de Spotify Desktop App downloaden. Dit proces is eenvoudig en geschikt voor zowel Windows- als Mac-gebruikers.

Voor Windows

Je kunt de Spotify Desktop App eenvoudig downloaden via de Microsoft Store voor Windows-apparaten. Dit biedt je direct toegang tot miljoenen liedjes, podcasts en meer, rechtstreeks vanaf je desktop.

De app is geoptimaliseerd voor zowel performance als gebruiksgemak, waardoor je moeiteloos kunt inloggen met je e-mailadres en onmiddellijk kunt beginnen met het afspelen van je favoriete muziek.

Voor gebruikers die op zoek zijn naar de nieuwste functies, heeft Spotify ook een bètaversie van de desktopapp beschikbaar gemaakt voor de Arm-versie van Windows. Deze versie is te vinden in zowel de Windows Store als de Epic Game Store.

Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht het type Windows-apparaat, kan genieten van een soepele en geïntegreerde luisterervaring. Met deze applicaties kun je volledig opgaan in je muziekwereld, terwijl je nog steeds voldoet aan alle voorwaarden van het privacy- en cookiebeleid voor een veilige digitale fitheid.

Voor Mac

Mac-gebruikers zullen blij zijn te horen dat de Spotify desktop app speciaal voor hen een nieuwe aanpasbare weergave heeft gekregen. Dit betekent dat je jouw muziekervaring nog meer kunt personaliseren, passend bij jouw individuele stijl en voorkeuren.

Om van deze nieuwe weergave te genieten, download je eenvoudig de Spotify app vanaf de officiële website en log je in met je bestaande account. De installatie is snel en eenvoudig, waardoor je in no-time naar je favoriete muziek kunt luisteren.

De Spotify desktop app biedt Mac-gebruikers niet alleen een op maat gemaakte ervaring, maar ook toegang tot alle functies die ze nodig hebben om hun muziek af te spelen, nieuwe artiesten te ontdekken en playlists te beheren.

Dankzij de integratie met verschillende sociale netwerken kun je bovendien gemakkelijk jouw muzieksmaak delen met vrienden. Onderweg naar het volgende onderdeel, zullen we verkennen hoe Spotify je ervaring verder kan verrijken door gebruik te maken van desktop integraties zoals Chromecast en Apple TV.

Overzicht van de Spotify Desktop App

Een gezellig thuiskantoor met de Spotify desktop app open op het computerscherm.

De Spotify Desktop App opent een wereld van muziek rechtstreeks vanaf je computer. Ontdek hoe eenvoudig het is om je favoriete nummers en artiesten te vinden, te luisteren en te bewaren zonder ooit een internetbrowser te hoeven openen.

Gebruik van Spotify op meerdere apparaten

Je kunt Spotify op zo veel apparaten gebruiken als je wilt, inclusief je pc, mobiel en tablet. Echter, per account kun je maar op één apparaat tegelijkertijd muziek afspelen. Dit betekent dat als je begint met muziek afspelen op je mobiel en vervolgens overschakelt naar je computer, de muziek op je mobiel stopt.

Voor mensen die hun muziek over meerdere apparaten heen willen beluisteren zonder onderbrekingen, biedt TuneFab Spotify Music Converter een oplossing door Spotify-afspeellijsten om te zetten zodat je ze op meerdere apparaten tegelijk kunt afspelen.

Het handige aan Spotify is dat het beschikbaar is op een brede reeks apparaten, van computers tot smart-tv’s en compatibele audiosystemen. Je kunt dus eenvoudig inloggen op je account via een internetbrowser of de Spotify-app op elk van deze apparaten en verder gaan waar je gebleven was.

Dit maakt het luisteren van je favoriete muziek en podcasts seamless, ongeacht het apparaat dat je gebruikt.

Spotify en desktop integraties (Chromecast, Apple TV)

Na het gebruiken van Spotify op verschillende apparaten, is het tijd om je desktopervaring uit te breiden naar je televisie. Met integraties zoals Chromecast en Apple TV maakt Spotify het eenvoudig om muziek en podcasts op je TV af te spelen.

Deze functies brengen je muziekervaring van je computer naar het grote scherm in je woonkamer. Gebruikers kunnen moeiteloos hun favoriete nummers streamen via een Chromecast of Google TV dankzij de toegevoegde ondersteuning in de Spotify-applicaties voor Android en iOS.

Spotify verbinden met Apple AirPlay of een Now Smart Stick biedt nog meer mogelijkheden om van muziek te genieten op verschillende apparaten. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen luisteren op je desktop en het afspelen van muziek op je TV, waardoor elke ruimte gevuld wordt met de klanken van je gekozen nummers of podcasts.

Met projectoren zoals Projectify kun je zelfs de muziekervaring verder personaliseren door Spotify-muziek via Chromecast te streamen. Deze desktopintegraties openen een wereld van mogelijkheden om Spotify op nieuwe en boeiende manieren te ervaren.

Het vinden en bewaren van artiesten op Spotify

Op Spotify vind je makkelijk jouw favoriete artiesten en kun je ze zonder moeite bewaren. Het platform heeft een vernieuwd artiestenprofiel, wat het volgen van concerten, het ontdekken van muziek en het kopen van merchandise eenvoudiger maakt.

 1. Gebruik de zoekfunctie in de zijbalk om de naam van een artiest in te typen. Dit brengt je direct naar hun profielpagina.
 2. Blader door de drie tabbladen op het artiestenprofiel voor muziek, concerten en merchandise, waardoor je een compleet beeld krijgt van wat ze aanbieden.
 3. Volg je favoriete artiest door op ‘Volgen’ te klikken onder hun naam. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwe releases en updates.
 4. Bekijk aanbevelingen van vergelijkbare artiesten op het beginscherm voor als je op zoek bent naar nieuwe muziek die lijkt op wat je al leuk vindt.
 5. Sla nummers of albums op door naast elk item op ‘Opslaan’ te klikken, zodat je altijd snel toegang hebt tot jouw voorkeuren.
 6. Maak gebruik van afspeellijsten om verschillende nummers van meerdere artiesten te bewaren en organiseren. Zo creëer je jouw unieke luisterervaring.
 7. Verken ‘Spotify Wrapped‘ aan het einde van elk jaar om te zien welke artiesten jij het meest hebt geluisterd – een leuke manier om jouw muzikale reis terug te kijken.
 8. Deel jouw favoriete artiesten met vrienden via Spotify’s sociale functies zoals Blend en Groepssessie, waardoor muziek ontdekken een gedeelde ervaring wordt.

Met deze stappen wordt het vinden en bewaren van artiesten op Spotify niet alleen eenvoudig maar ook interactief, waardoor elke luistersessie persoonlijker en rijker wordt.

Het vinden en bewaren van muziekalbums op Spotify

Het vinden en opslaan van muziekalbums op Spotify is gemakkelijk en handig. Met een paar simpele stappen kun je jouw favoriete albums opslaan voor snelle toegang.

 1. Log in op je Spotify – account via de desktop app of de website.
 2. Typ de naam van de artiest in de zoekbalk om naar hun profiel te gaan.
 3. Klik op de naam van de artiest in jouw bibliotheek om hun beschikbare albums te zien.
 4. Blader door de lijst met albums en selecteer het album dat je wilt bewaren.
 5. Klik naast het geselecteerde album op het hart – icoon om het aan jouw bibliotheek toe te voegen.
 6. Als je later toegang wilt tot het bewaarde album, ga dan naar je bibliotheek en selecteer ‘Albums’.
 7. Geniet altijd en overal van jouw favoriete muziekalbums door ze offline beschikbaar te maken. Ga hiervoor naar de instellingen en schakel de optie in om muziek te downloaden naar PC.

Deze eenvoudige stappen zorgen ervoor dat je nooit meer lang hoeft te zoeken naar jouw favoriete muziekalbums op Spotify. Je hebt ze altijd bij de hand, klaar om afgespeeld te worden wanneer jij dat wilt.

Het gebruiken van de bibliotheek op Spotify

Leer hoe je jouw muziekervaring personaliseert door de bibliotheek op Spotify optimaal te benutten en ontdek nieuwe manieren om je favoriete nummers altijd bij de hand te hebben.

Afspeellijsten maken en beheren

Om de ultieme muziekervaring te creëren, is het belangrijk om te weten hoe je afspeellijsten maakt en beheert op Spotify. Dit zorgt voor snelle toegang tot jouw favoriete nummers op alle apparaten.

 1. Open de Spotify app op je desktop en klik op ‘Nieuwe afspeellijst’ aan de linkerkant van het scherm.
 2. Geef je nieuwe afspeellijst een naam die de sfeer of het thema weerspiegelt.
 3. Voeg nummers toe door te zoeken naar artiesten, albums of nummers en klik op ‘Toevoegen aan afspeellijst’.
 4. Sleep nummers om de volgorde te veranderen en zo de perfecte flow in je afspeellijst te krijgen.
 5. Gebruik de rechtermuisknop op een liedje om het toe te voegen aan bestaande afspeellijsten of maak direct een nieuwe aan.
 6. Verken lokale bestanden op je computer en voeg ze toe aan je Spotify – afspeellijsten voor een persoonlijke touch.
 7. Pas het privacy niveau van je afspeellijsten aan; kies tussen openbaar, privé of collaboratief om anderen toe te staan bij te dragen.
 8. Deel je gecreëerde playlists met vrienden via sociale media of directe link zodat zij ook kunnen genieten.
 9. Ontdek nieuwe muziek door vergelijkbare playlists van andere gebruikers of door Spotify’s suggesties gebaseerd op jouw luistergewoontes.
 10. Organiseer je bibliotheek regelmatig door oude of ongewenste tracks uit playlists te verwijderen, dit houdt alles fris en relevant.

Door deze stappen te volgen, kun jij als luisteraar genieten van gepersonaliseerde muziekerlebnissen die naadloos integreren in elk moment van je leven, ongeacht welk apparaat je gebruikt om in te loggen op websites van Spotify of zijn apps.

Muziek afspelen

Je kunt met Spotify miljoenen nummers beluisteren en je eigen afspeellijsten samenstellen. Selecteer simpelweg een nummer of album dat je wilt horen en druk op de afspeelknop. Het is ook mogelijk om door artiesten, albums of zelfs specifieke afspeellijsten te bladeren om precies te vinden wat je zoekt.

Spotify maakt het gemakkelijk om muziek te ontdekken die past bij elke stemming of gelegenheid.

Vergeet niet dat je alles wat je leuk vindt kunt opslaan in je Bibliotheek voor snelle toegang. Dit werkt niet alleen op je desktop, maar ook op mobiele apparaten, tablets en via de Web Player.

Nu je weet hoe je muziek kunt afspelen, laten we kijken hoe je muziek naar je PC kunt downloaden voor offline luisterplezier.

Muziek downloaden naar PC

Na het afspelen van je favoriete tracks op Spotify, wil je misschien die nummers opslaan voor offline gebruik. Het downloaden van muziek naar je pc stelt je in staat om te genieten van je playlists, zelfs zonder internetverbinding.

Om nummers van Spotify naar je lokale computer te exporteren, is er een simpele methode die je kunt volgen. Deze stap maakt het mogelijk om niet alleen nummers, maar ook albums, afspeellijsten en podcasts op te slaan voor later gebruik.

Het proces van muziek exporteren naar je pc vereist een premium account op Spotify. Zodra je dit hebt, selecteer je eenvoudig de gewenste nummers of afspeellijsten en kies voor de downloadoptie.

Zo heb je altijd toegang tot je muziek, waar en wanneer je maar wilt, zonder afhankelijk te zijn van een internetverbinding. Het is een ideale manier om jouw muziekervaring persoonlijker en flexibeler te maken.

Offline luisteren op Spotify

Je kunt op Spotify tot wel 10.000 nummers offline opslaan. Dit geeft je de vrijheid om je favoriete muziek te beluisteren zonder een internetverbinding, ideaal voor lange reizen of plekken waar je geen toegang hebt tot wifi.

Zorg ervoor dat je deze nummers toevoegt aan je bibliotheek of een afspeellijst om ze offline beschikbaar te maken.

Om je offline downloads te behouden, is het noodzakelijk om minimaal één keer per 30 dagen met het internet te verbinden. Dit zorgt ervoor dat je muziekcollectie up-to-date blijft en dat Spotify kan verifiëren dat je abonnement nog actief is.

Met de mogelijkheid complete albums en afspeellijsten te downloaden, biedt Spotify flexibiliteit en gemak voor al jouw luisterbehoeften, ook zonder internetverbinding.

Muziekinstellingen op Spotify

Pas je luisterervaring op Spotify naar wens aan met diverse muziekinstellingen. Ontdek hoe je een slaaptimer instelt, shuffle gebruikt en je favoriete radiozenders ontdekt om jouw luistermomenten te optimaliseren.

Het instellen van een timer op Spotify

Om een slaaptimer op Spotify in te stellen, open je eerst de Spotify-app en begin je met het afspelen van je favoriete nummer of afspeellijst. Kijk vervolgens naar de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm en tik hierop.

Hier vind je de optie ‘Timer voor slaapstand‘. Deze functie stelt gebruikers in staat om zelf te kiezen hoelang hun muziek of podcast blijft spelen voordat deze automatisch stopt. Het is een ideale keuze voor mensen die graag met muziek in slaap vallen maar niet willen dat deze de hele nacht door speelt.

De introductie van de Sleep Timer-functie op Spotify biedt fans van muziek en podcasts meer controle over hun luisterervaring, vooral tijdens het slapengaan. Je kunt kiezen uit verschillende tijdsduren voor de timer, variërend van 5 minuten tot een uur, afhankelijk van hoe lang je wilt dat de audio speelt voordat deze pauzeert.

Dit zorgt ervoor dat je rustig kunt slapen zonder je zorgen te maken over het handmatig stoppen van de muziek, waardoor je batterij bespaard blijft en je een aangenamere luisterervaring hebt.

Het gebruiken van shuffle en radio op Spotify

Shuffle op Spotify is een geweldige manier om je luisterervaring te variëren. Je hebt twee opties: gewone shuffle, waarbij nummers willekeurig worden afgespeeld, en smart shuffle, die rekening houdt met je luistergewoontes voor een gepersonaliseerde mix.

Binnenkort is er voor betaalde leden een aparte shuffleknop beschikbaar in zowel de iOS- als Android-versie van de app, waardoor het nog makkelijker wordt om van deze functie te genieten.

Spotify Radio daarentegen creëert een on-the-go afspeellijst gebaseerd op je keuze van nummer, album, afspeellijst of artiest. Dit biedt een unieke manier om nieuwe muziek te ontdekken die aansluit bij je huidige muzieksmaak.

Of je nu op zoek bent naar iets nieuws of wilt genieten van een non-stop mix van je favoriete tunes, Spotify Radio biedt eindeloze mogelijkheden voor muzikale exploratie.

Spotify in het dagelijks leven

Spotify verweeft zich moeiteloos met je dagelijkse routines, van je ochtendcommute tot ontspannen avonden. Ontdek hoe je jouw favoriete muziek en podcasts integreert met gadgets die je dagelijks gebruikt.

Spotify gebruiken met Android Auto en Apple Watch

Voor wie onderweg is, past Spotify perfect bij Android Auto. Zodra je jouw telefoon verbindt met Android Auto, kun je gemakkelijk naar je favoriete muziek luisteren via het dashboard van je auto.

Dit maakt rijden niet alleen plezieriger maar ook veiliger, omdat je minder afgeleid wordt door je telefoon.

Gebruikers met een Apple Watch profiteren ook van Spotify zonder hun telefoon te gebruiken. Mits je een Premium abonnement hebt, download je de Spotify app direct op je Apple Watch.

Hiermee blader je door afspeellijsten, sla je nummers op en bedien je de muziek rechtstreeks vanaf je pols, ideaal tijdens het sporten of gewoon onderweg.

Spotify koppelen aan Google Home en Sonos

Na Spotify te hebben gebruikt met Android Auto en Apple Watch, is het tijd om je Spotify-ervaring naar een hoger niveau te tillen door het te koppelen aan Google Home en Sonos. Dit maakt het mogelijk om je favoriete muziek te zoeken en af te spelen via spraakcommando’s of de Sonos-app.

Met Spotify Connect verbind je draadloos met speakers of DAB radio, waardoor je muziek door het hele huis kan stromen via verschillende merken speakers.

Je kunt zelfs meerdere Spotify-accounts toevoegen aan Google Home, wat ideaal is voor gezinnen of huishoudens met diverse muzieksmaken. Het koppelen van Spotify aan Sonos zorgt voor een naadloze overgang van de ene kamer naar de andere, zonder dat je muziekervaring wordt onderbroken.

Dit biedt een unieke vrijheid om overal in huis van je playlists te genieten, ongeacht waar je bent.

Spotify voor podcasts en luisterboeken

Spotify is niet alleen een platform voor muziek; het biedt ook miljoenen podcasts en luisterboeken. Gebruikers hebben toegang tot een breed scala aan genres, van educatieve materiaal en taalcursussen tot spannende hoorspelen en meditatie-oefeningen.

Deze diversiteit maakt Spotify een rijke bron van audiovermaak en kennis.

Een nieuwe functie op Spotify laat mobiele gebruikers specifieke timestamps van podcasts delen, waardoor het makkelijker wordt om interessante momenten met vrienden of op sociale media te delen.

Dit vergroot de interactie en betrokkenheid bij de content, waardoor luisteraars nieuwe favorieten kunnen ontdekken en delen.

Het gebruik van Spotify in combinatie met VPN

Een VPN kan wonderen doen voor je Spotify ervaring, vooral als je reist of in een land woont waar sommige nummers of functies geblokkeerd zijn. Met een goede VPN kun je deze beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot het volledige aanbod van Spotify, net alsof je thuis bent.

Dit betekent dat je nooit meer je favoriete muziek of podcasts hoeft te missen, ongeacht waar je bent.

Soms kan het voorkomen dat Spotify niet goed werkt met je VPN. Dit is meestal op te lossen door de app opnieuw op te starten, te herinstalleren of tijdelijk de VPN uit te schakelen.

Het is belangrijk om de juiste VPN te kiezen die goed samenwerkt met Spotify, zodat je zonder problemen kunt streamen. Verschillende VPN’s bieden speciale functies aan die geoptimaliseerd zijn voor streamingdiensten zoals Spotify, wat kan helpen bij het verbeteren van de snelheid en betrouwbaarheid tijdens het luisteren.

Meer over Spotify

Ontdek hoe Spotify zich verhoudt tot andere muziekstreamingsdiensten en wat het uniek maakt. Duik in de wereld van Spotify Wrapped om je muzikale reis van het afgelopen jaar te herbeleven.

Spotify vs. andere muziekstreamingdiensten (Apple Music, Tidal, Deezer, YouTube Music)

Spotify blinkt uit door zijn gebruiksgemak en uitgebreide catalogus, maar hoe verhoudt het zich tot de concurrentie? Laten we de kenmerken van Spotify vergelijken met die van Apple Music, Tidal, Deezer en YouTube Music.

Dienst Aantal gebruikers Prijs per maand Speciale kenmerken Gezinsabonnement Audio kwaliteit
Spotify 345 miljoen €10 Spotify Wrapped, sociale functies €18 voor 6 personen Standaard
Apple Music N/A €10 Integratie met Apple ecosystem €15 voor 6 personen Hoog
Tidal N/A €10 – €20 (HiFi) High fidelity audio, exclusieve content €30 voor 5 personen (HiFi) Zeer hoog
Deezer N/A €10 360 Reality Audio €18 voor 6 personen Hoog
YouTube Music N/A €10 Integratie met YouTube video’s Nee Standaard

De bovenstaande vergelijking laat zien dat elk platform zijn unieke voordelen en prijspunten heeft. Spotify onderscheidt zich met zijn sociale functies en Spotify Wrapped, terwijl diensten zoals Tidal zich richten op audiofielen met high fidelity audio. Apple Music biedt een strakke integratie met andere Apple producten, wat een groot voordeel is voor gebruikers van dat ecosysteem. Deezer introduceert unieke functies zoals 360 Reality Audio en YouTube Music benut zijn krachtige integratie met YouTube video’s. De keuze voor een streamingdienst hangt af van persoonlijke voorkeur, het gebruikte apparaat en de gewenste audio kwaliteit.

Spotify Wrapped en persoonlijke top 50

Na het vergelijken van Spotify met andere muziekstreamingdiensten, is het interessant om te zien hoe Spotify zich onderscheidt met unieke features zoals Spotify Wrapped. Dit jaarlijkse overzicht laat gebruikers hun meest beluisterde nummers, artiesten en albums van het afgelopen jaar zien.

Het biedt een persoonlijke terugblik op muzikale hoogtepunten en geeft inzicht in je eigen muzieksmaak.

Daarnaast stelt het Wrapped-tabblad gebruikers in staat om hun persoonlijke top 50 van meest beluisterde nummers te ontdekken. Deze functie viert de momenten die jouw jaar op Spotify hebben gedefinieerd, inclusief de topartiesten en -albums die je hebt beluisterd.

Het delen van je Spotify Wrapped op sociale media is een populaire manier geworden om jouw muzikale jaar met vrienden en familie te delen.

Spotify en sociale functies (Blend, Groepssessie, Spotify Social)

Spotify tilt sociale muziekervaringen naar een hoger niveau met functies als Blend, Groepssessie en Spotify Social. Blend creëert een unieke afspeellijst die de muzieksmaken van jou en een vriend combineert, wat elke dag vernieuwt op basis van jullie luistergedrag.

Dit maakt het delen van muziek met vrienden nog persoonlijker en dynamischer.

Groepssessies laten gebruikers toe om op afstand toch samen naar dezelfde muziek te luisteren, zelfs als ze niet fysiek bij elkaar zijn. Het is een fantastische manier om samen van muziek te genieten tijdens het chatten of werken op afstand, maar houd er rekening mee dat deze feature voorlopig alleen beschikbaar is op mobiele apparaten.

Met deze sociale tools biedt Spotify gebruikers nieuwe manieren om muziek te ontdekken en te delen, waardoor de luisterervaring zowel persoonlijk als gemeenschappelijk wordt. De volgende sectie gaat over hoe je Spotify nog meer kunt integreren in je dagelijks leven.

Conclusie

Met de Spotify desktop app krijg je moeiteloos toegang tot miljoenen nummers op je computer. Het downloaden en installeren ervan is eenvoudig voor zowel Windows als Mac gebruikers.

Deze app stelt jou in staat om jouw favoriete muziek te ontdekken, te bewaren en te organiseren zoals jij dat wilt. Je kunt zelfs offline luisteren en je ervaring personaliseren met geavanceerde muziekinstellingen.

Vergeet ook niet de mogelijkheid om Spotify op verschillende apparaten te gebruiken, waardoor jouw muziek altijd binnen handbereik is. Sta jezelf toe om de magie van muziek op een hele nieuwe manier te ervaren en laat het ritme je leiden naar een wereld vol ontdekkingen.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe installeer ik de Spotify desktop app op mijn computer?

Download de Spotify app van de officiële website en volg de installatie-instructies.

2. Kan ik muziek luisteren op Spotify zonder account?

Nee, je hebt een Spotify-account nodig om muziek te kunnen luisteren.

3. Hoe maak ik een playlist in de Spotify desktop app?

Klik op ‘Nieuwe afspeellijst’ onderaan in de linkerkolom en voeg je favoriete nummers toe.

4. Is het mogelijk om offline naar muziek te luisteren met de desktop app?

Ja, maar alleen als je een Premium abonnement hebt, kun je muziek downloaden om offline te luisteren.

5. Hoe kan ik mijn accountinstellingen wijzigen in de Spotify desktop app?

Klik op je profielnaam in de rechterbovenhoek en selecteer ‘Account’ om je instellingen te wijzigen.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen