Met de huidige concurrentie op de loer moet Microsoft er alles aan doen om in de race te blijven. Vandaar een nieuwe marketingcampagne.

Microsoft is druk bezig met het promoten van Windows Phone, voorheen Windows Mobile. Dat moet ook wel, met alle concurrenten om de hoek. Apple heeft altijd al laten zien goed thuis te zijn in het mooi verpakken van de boodschap en daar is Microsoft niet altijd even sterk in geweest. Maar daar komt verandering in met de nieuwe commercials voor dit besturingssysteem.

De commercials spreken de doelgroep aan volgens mij. Jonge ambitieuse mensen, die meer willen met hun telefoon. In de commercial zie je de beste vrienden van de mensen in de vorm van pluche beesten en de logo’s van bekende applicaties voor op de telefoon. In mijn ogen geslaagde commercials, nu is het voor Microsoft ook te hopen dat ze het terug gaan zien in de cijfers.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *