Het lijkt erop dat Honor een nieuwe smartphone in de pijplijn heeft zitten. Op de website van TENAA (de Chinese waakhond wat betreft telecom) zijn foto’s en gegevens opgedoken. Het toestel heeft modelnummer SCL-ALoo meegekregen en zal hoogstwaarschijnlijk het low-end segment gaan bedienen.

Huawei Honor

In China zal het toestel gewoon Huawei Honor heten, maar zodra er een Europese release volgt valt de telefoon waarschijnlijk onder Honor als submerk van Huawei. In Europa heeft Honor al meerdere telefoons uitgebracht. Honor richt zich vaker op het low-end segment, terwijl Huawei erboven zit.

 

Over het toestel

Volgens de specificaties op de website krijgt het toestel een quad-core Qualcomm-processor onder de motorkap die maximaal 1,09 GHz klokt. Deze processor heeft 2 gigabyte werkgeheugen tot zijn beschikking.

Het toestel draait op Android 5.0 Lollipop, aangezien dat op de telefoon zelf staat. De behuizing is van plastic. Op de foto’s zien we dat het toestel afgeronde hoeken heeft en goudkleurige zijkanten heeft. En dat is maar goed ook, want het toestel lijkt op het eerste gezicht best wel op een iPhone.

Het lijkt erop dat het een goedkoop, low-end toestel wordt. Over prijs/release is nog niks bekend.

nieuwe honor nieuwe honor

 

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Sinds 2016 schrijf ik voor Pocketinfo.nl. Als freelance redacteur schrijf ik over de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van techniek, met de nadruk op smartphones. Bronnen verzamelen vind ik heerlijk en ik wil jou de nieuwste apparaten en gadgets tonen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *