Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

Loodgieter Mario, de laatste Zelda aflevering, één-op-één gevechten van Marvel helden met schurken en tips & trucs van een spel dat nog uit moet komen. 2017 beloofd een mooi jaar te worden voor gamers.

Naast een lijst aan prachtige games zien we dit jaar ook de Nintendo Switch verschijnen en misschien wel Project Scorpio van Microsoft. Microsoft heeft officieel nog geen gedetailleerde informatie over de hardware vrijgegeven. We weten wel dat Project Scorpio een krachtige game machine zal zijn. Vooruitkijkend naar 2017 zijn er natuurlijk ook veel games! De volgende 8 zijn de moeite waard om naar uit te kijken. Een gevarieerde lijst van springende loodgieters, een jaren 30 game en tips en truc’s voor een reboot uit 2006.

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey brengt de wereldbekende loodgieter weer terug in actie. Mario springt nu zels in een open-wereld formaat. De Iconische Nintendo loodgieter stuitert zichzelf van werelden tot wereld op een gigantische luchtschip. Hij bezoekt verschillende locaties zoals de binnenstad van een metropool. Mario heeft een aantal nieuwe trucs, waaronder de mogelijkheid om zijn handtekening pet gooien.

Super Mario Odyssey wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch en we verwachten het spel aan het eind van 2017.

Prey

Prey is een reboot het spel Prey uit 2006. Het spel is een science-fiction thriller met Morgan Yu als hoofdpersoon. Het is 2032 en hoofdrolspeler Morgan Yu bevindt zich op het ruimtestation Talos 1. Wanneer Aliens het ruimtestation over willen nemen moet Yu alles doen om te overleven. Sterker nog het overleven van de mensheid hangt van hem af. Een super spannende first-person shooter ontwikkelt door Arkane Studios. De studio achter de Stealth-serie

Prey verwachten we op 5 mei 2017. De game is verkrijgbaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Bekijk hier ook alvast een preview van de gameplay met Prey tips en trucs van de game ontwikkelaars zelf.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Link speelt de hoofdrol in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Het spel kan de laatste klapper worden voor de Wii U en waarschijnlijk de eerste hit voor de Nintendo Switch. Gelijktijdig met de lancering van Nintendo Switch wordt het nieuw avontuur van Link gelanceerd. Je gaat Hyrule volledig beleven. Want de nieuwe Zelda is een echte test voor overleven. Je krijgt taken zoals koken en zult voedsel moeten eten om je gezondheid te herwinnen. Vervolgens zul je ook de duurzaamheid van je wapens moeten beheren en beheersen.

Het spel wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch op 3 maart. De console kost minder dan 300 euro.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn combineert het verleden met de toekomst. In een waanzinnig mooie wereld zien we Aloy. Een jaagster die door bossen en bergen zwerft. Onbekende vielen haar stam aan en richtte een groot slachtveld aan. Aloy is vastberaden om haar vijand te vinden. Je reist als speler door een wereld vol robotachtige wezens. Tijdens de reis ontdek je hoe de machines in jouw wereld kwamen en waarom de wereld een grote ruïne is.

Het spel wordt uitgebracht voor de PlayStation 4 op 28 februari.

Cuphead

Cuphead is een klassieke loop en schiet actiegame, waarin je veel zult moeten battlen met bazen. Het spel is geïnspireerd door cartoons uit de jaren 1930. Je wordt als het waren in de wereld van Mickey Mouse en de oude Popey’s getrokken. De beelden en audio zijn zorgvuldig gemaakt zodat ze overeenkomen met dezelfde technieken uit die tijd. Je ziet traditionele cel animatie (getrokken hand en de hand geïnkt!), Aquarel achtergronden en originele jazz opnames.

Je speelt Cuphead of Mugman (in single player of co-op) en doorkruist vreemde werelden. Ondertussen regel je nieuwe wapens, leren krachtige Super moves en ontdek je verborgen geheimen. Cuphead is Actie, de hele tijd actie. Kun jij het spel aan?

Cuphead wordt uitgebracht voor de PC en Xbox One. Het spel zal ergens in het midden van 2017 beschikbaar zijn.

Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromed is het vierde spel van de BioWare franchise. Het speelt zich af 600 jaar na de oorspronkelijke trilogie. Je volgt in dit hoofdstuk een nieuwe bemanning terwijl ze verse planeten in het sterrenstelsel Andromeda ontdekken. Het markeert ook een volledig nieuwe gameplay. Want Mass Effect speelt zich af in een open-world structuur waardoor spelers op hun eigen manier de melkweg kunnen verkennen. In deze Mass Effect ontmoet je een nieuwe hoofdpersonage, bevat nieuwe rassen en de game speelt zich af in een nieuw deel van het heelal.

Goed nieuws voor gamers met een EA- of Origin Access-abonnement! Zij Mass Effect Andromeda wel vijf dagen eerder spelen. In de vorm van een proefversie krijg je tot wel tien uur speeltijd. Het kan echter alleen op de Xbox One en de PC.

Mass Effect Andromeda wordt uitgebracht voor de PC, PS4 en Xbox One
Het spel zal vanaf 21 maart 2017 beschikbaar zijn.

Red Dead Redemption 2

Het is nog stil rond Red Dead Redemption 2. Op de trailer na heeft studio Rockstar Games weinig informatie gegeven over zijn nieuwe open-world westerse epos. De trailer laat de bekende western wereld zien die je kent uit het eerste spel. De studio hint wel op een geheel nieuwe online multiplayer ervaring. Als het lijkt op de Red Dead Redemption, dan zal Rockstar weer een enorme hit hebben.

Red Dead Redemption 2 wordt in het najaar van 2017 gelanceerd. Het spel is verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation 4.

Marvel vs Capcom: Infinite

Streetfighter meets Marvel! Marvel vs Capcom: Infinite is een klassieke vechtspel met personages van Marvel Comics en Capcom keert terug. Je vecht met Marvel helden als Captain Marvel en Iron Man tegen Capcom favorieten als Ryu uit de Street Fighter serie en Mega Man X. De game krijgt meerdere single-player en training modes. De echte actie gebeurt natuurlijk online via een bijgewerkte multiplayer-modus.

Marvel vs Capcom: Infinite wordt verwachten we aan het einde van 2017. Het spel kun je dan spelen op Xbox One, PC en PlayStation 4.

Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

Gerelateerde artikelen