Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Apple heeft grootse plannen voor 2022. Naast diverse nieuwe iPads kunnen we dit jaar verschillende nieuwe iPhones verwachten. Ross Young, een betrouwbare naam als het gaat om niet-gelanceerde producten, beweert dat Apple dit jaar vijf nieuwe iPhones op de markt brengt. De iPhone 14 mini is er echter niet een van. Welke modellen kunnen we dan wel verwachten?

Het jaar is nog maar net begonnen en nu al worden we getrakteerd op tal van nieuwe smartphones. OnePlus trapte het smartphoneseizoen af met de OnePlus 10 Pro. Weliswaar is hij op dit moment alleen in China verkrijgbaar, later dit jaar komt hij ook naar Nederland en andere Europese landen. Voor wie dit toestel te prijzig is, kan zijn hart ophalen bij de OnePlus Nord CE 2 5G, een middenklasser die OnePlus vorige week uit de doeken deed.

Natuurlijk mogen we Samsung niet vergeten. Eerder deze maand introduceerde de Zuid-Koreaanse smartphonemaker de Samsung Galaxy S22 serie. Naast de reguliere Galaxy S22 bestaat deze uit de Galaxy S22+ en Galaxy S22 Ultra, waarvan de laatste aankomende vrijdag in de winkels ligt. De andere toestellen uit deze reeks worden vanaf vrijdag 11 maart geleverd.

iPhone 14

Ook Apple heeft allerlei mooie, nieuwe smartphones voor ons in het verschiet. De meeste nieuwkomers, de opvolgers van de iPhone 13, krijgen we vermoedelijk pas in september te zien. Hoewel de kennismaking nog maanden op zich laat wachten, draait de geruchtenmolen nu al op volle toeren.

Volgens marktanalist Ross Young bereidt Apple zich voor om dit jaar vijf nieuwe iPhones te lanceren. Het Amerikaanse techbedrijf gaat de boel echter flink opschudden. Vorig jaar lanceerde Apple de iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max en iPhone 13 mini, waarvan de prijzen uiteenlopen van 809 euro van het instapmodel tot 1.839 euro voor de duurste uitvoering.

Komend jaar komt Apple met een andere line-up. De analist voorspelt dat het bedrijf de iPhone 14 mini buiten beschouwing laat. Naast de iPhone 14 kunnen we iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max verwelkomen.

iPhone SE (2022) vervangt iPhone 14 mini

Hoe zit het met het vijfde toestel? Om liefhebbers van een smartphone met een klein scherm tegemoet te komen, introduceert Apple de iPhone SE (2022). Dit model komt in plaats van de iPhone 14 mini.

Benieuwd wat de iPhone SE (2022) in huis heeft? Pocketinfo.nl heeft onlangs een uitvoerig artikel geschreven waarin we alles op een rij hebben gezet wat we tot nu toe weten van de iPhone SE (2022). Net als de andere premium modellen krijgt de nieuwkomer naar verluidt een inkeping aan de voorzijde voor Face ID. Daarnaast verdwijnt wellicht de thuisknop met vingerafdruksensor Touch ID. Meer over het toestel lees je zoals gezegd in het eerder genoemde artikel.

Onthulling op 8 maart

We hoeven niet lang meer te wachten op de iPhone SE (2022). Volgens de doorgaans goed ingelichte techjournalist Mark Gurman houdt Apple op 8 maart een virtueel evenement om het toestel te presenteren. Apple gebruikt het virtuele podium mogelijk ook om een nieuwe iPad te lanceren. Of het een opvolger wordt van de negende generatie iPad of vierde generatie iPad Air, is nu nog moeilijk te zeggen.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen