René Dekker

Gepassioneerd techblogger en Pocketinfo bezoeker sinds de oprichting in 2005. En in 2014 geschopt tot eigenaar. Heb je tips of wil je samenwerken? Laat van je horen.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. De meeste smartphones zijn niet goedkoop dus als er iets mee gebeurt en de telefoon raakt beschadigd, dan kan niet iedereen zomaar even een nieuwe kopen. Een ongeluk of diefstal zit echter in een klein hoekje. Het overkomt je zo. De meeste verzekeringen doen nogal eens moeilijk over het vergoeden van je dure smartphone. Ze betalen veelal nooit de aanschafprijs terug of je krijgt zelfs helemaal niks terug. Wil jij ook voorkomen dat je zonder telefoon komt te zitten, dan is een goede smartphone verzekering onontbeerlijk.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

De meeste mensen kunnen tegenwoordig niet meer zonder smartphone. Of het nou zakelijk of privé is, bijna iedereen is, op welke manier dan ook, vele malen per dag bezig met zijn of haar smartphone. Stel dat je telefoon wordt gestolen of je laat hem per ongeluk vallen en hij ligt in duigen. Dan heb je niks meer. Als je gewone verzekering dan ook nog niks vergoed of moeilijk gaat doen over de vergoeding, dan heb je even helemaal niks meer. Dan zul je zelf een nieuwe moeten kopen. Dat is natuurlijk niet prettig. Het is daarom slim om niet langer te wachten en nu meteen je smartphone te verzekeren.

Per uur 7 telefoons gestolen

Mobiele telefoons bestaan voor een belangrijk gedeelte uit glas. Bij de meeste smartphones bestaat de gehele voorkant uit glas. Dat glas kan wel tegen een stootje, maar het kan wel degelijk stuk. Als je de smartphone op de grond laat vallen is het glas in de meeste gevallen wel stuk. Het hoeft echter niet eens aan jezelf te liggen. Iemand anders kan je ook per ongeluk aanstoten waardoor jij je telefoon laat vallen, op de grond of in het water. Een telefoonhoesje kan wel een stootje opvangen, maar geen water. En wat te denken van diefstal. Per uur worden er in Nederland maar liefst 7 telefoons gestolen! Je moet er natuurlijk niet aan denken dat dan je dure smartphone niet verzekerd is.

Je kunt niet meer zonder goede smartphone verzekering

Een goede verzekering voor je smartphone wordt dan ook steeds belangrijker. Maar wat is nou een goede smartphone verzekering? Welke smartphone verzekering moet je nemen? Op Smartphoneverzekering.com zijn alle aanbieders van smartphone verzekeringen op een rijtje gezet en inzichtelijk gemaakt. Je ziet meteen welke aanbieders een goede smartphone verzekering hebben, en of ze moeilijk doen over het terugbetalen bij schade aan of diefstal van je telefoon. Diverse aanbieders vergoeden zelf het volledige aankoopbedrag en niet alleen de dagwaarde. Welke dat zijn zie je in één oogopslag op Smartphoneverzekering.com.

Verzeker nu je smartphone

Een smartphone is natuurlijk geen wegwerp object. Smartphones zijn door alle opties en mogelijkheden veelal erg duur. Des te jammer is het daarom dat jij je dure smartphone weg moet gooien omdat hij onbruikbaar is geworden door valschade. Dat wil je natuurlijk ten allen tijde voorkomen. Zorg dat je dit voor bent en verzeker daarom nu je smartphone lekker voordelig via Smartphoneverzekering.com en krijg bij schade, waterschade en diefstal meteen het volledige aankoopbedrag terug.

René Dekker

Gepassioneerd techblogger en Pocketinfo bezoeker sinds de oprichting in 2005. En in 2014 geschopt tot eigenaar. Heb je tips of wil je samenwerken? Laat van je horen.

Gerelateerde artikelen