René Dekker

Gepassioneerd techblogger en Pocketinfo bezoeker sinds de oprichting in 2005. En in 2014 geschopt tot eigenaar. Heb je tips of wil je samenwerken? Laat van je horen.

Inmiddels is het alweer even geleden dat de OnePlus 3 is aangekondigd en zitten we te wachten tot hij ook daadwerkelijk in de winkels komt te liggen. Helaas is hier gebleken dat er een kleine vertraging op het toestel zit. Maar kan dit te maken hebben met het feit dat OnePlus stiekem aan een nieuw en nog beter model werkt? Telefoonabonnement.nl heeft een benchmark gevonden van een OnePlus smartphone met een groter 6.5 inch scherm en een 4k-resolutie. Het vreemde hieraan is dat alle overige specs gelijk zijn gebleven aan die van de OnePlus 3, wat logischerwijs zou moeten betekenen dat het om een grotere versie van de OnePlus 3 zou moeten gaan.

OnePlus 3 benchmark bij GFXbench

Regelmatig duiken bij GFXbench benchmarks op van smartphones die nog niet officieel zijn uitgebracht. Het lijkt er sterk op dat ook nu weer de benchmark van een nog te verwachten toestel is opgedoken. Hoewel de titel van de benchmark aangeduid staat als “Unknown” is het bij het besturingssysteem wel duidelijk te zien dat het om een OnePlus smartphone gaat. De overige specificaties zoals de Qualcomm Snapdragon 820 processor met 6 GB RAM geheugen, 16 megapixels camera en 64 GB opslagcapaciteit zijn hetzelfde als bij de OnePlus 3. Het enige verschil zit hem in de schermresolutie en het formaat. Zo beschikt de OnePlus 3 over een 5,5 inch scherm met een full HD resolutie en dit toestel over een scherm van 6,5 inch met een nieuwe 4k resolutie. Is deze benchmark echt? Dat zullen we nog even moeten afwachten.

oneplus3max

René Dekker

Gepassioneerd techblogger en Pocketinfo bezoeker sinds de oprichting in 2005. En in 2014 geschopt tot eigenaar. Heb je tips of wil je samenwerken? Laat van je horen.

Gerelateerde artikelen