Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

Wekelijks vind je her en der allerlei nieuwe games. Wij hebben speciaal voor jou een overzicht van enkele van de beste games van nu, volgens diverse bronnen.

De meeste games kun je gratis downloaden. Je moet echter wel rekening houden met allerlei reclame en natuurlijk betaal opties wil je meer in het spel kunnen. Gameontwikkelaars moeten natuurlijk ook in 2017 een boterham op hun plank kunnen leggen. Sterker nog, games waarvoor je direct een bedrag moet neertellen hebben het soms misschien wel lastiger. Want veel mensen vinden die reclame weg klikken minder erg dan betalen. Naast de rennende Mario kun je ook deze games spelen.

Angry Birds Blast

Boze vogels ontmoeten Candy Crush! Angry Birds Blast is een kleur-match puzzel spel. Dit type spel werd door Candy Crush Saga ongelofelijk populair gemaakt. De varkens hebben de vogels in verschillende ballonnen gevangen genomen. Jij kunt ze bevrijden door rijen te vormen van gelijk gekleurde ballonnen. naast elkaar waar je overeenkomen met gekleurde ballonnen en te bevrijden van de gevangen vogels. iOS en Android.

Retro City Rampage DX

Retro City Rampage DX brengt je terug naar de jaren 90. Het spel is een soort Grand Theft Auto maar dan zoals het er uit ziet als GTA in 1989 gemaakt zou zijn. Het spel is een open wereld misdaad spel. Je kunt te voet of in je gestolen auto de stad onveilig maken, auto’s stelen of meer dan 60 missies spelen. Je kunt het spel kopen voor 5,49 euro. Je krijgt hiervoor het spel met ruim 60 verschillende missies, 40 uitdagingen en heel veel wapens. Als extra krijg je zelfs het prototype Rom City Rampage dat daadwerkelijk in 1989 is gelanceerd en enkele minigames. Beschikbaar voor iOS en Android.

Oceanhorn

Volgens PhoneArena een van de beste spellen van deze week. Ben je op zoek naar het volgende Legend of Zelda spel voor de smartphone? Dan heb je die volgens de Amerikaanse smartphone site bij deze gevonden. Oceanhorn is een actie-adventure RPG spel met een verhaallijn die je zal blijven intrigeren. Je speelt een jongetje met een mes en schild in zijn handen dat zijn stad verlaat om op zoek te gaan naar zijn vader. Zijn vader wordt vermist en is blijkbaar opgejaagd door Oceanhorn, een levend fort dat toevallig ook een angstaanjagend mechanische beest is. Het spel heeft een ontroerende verhaallijn en je hebt 10 tot 15 uur nodig om het uit te spelen. Het demo spel is gratis en voor de volle versie op Android betaal je 6 euro. Je kunt de game ook spelen via iOS.

War Commander Rogue Assault

War Commander Rogue Assault is een interessant militair strategie spel. Het spel speelt zich af in een enorme multiplayer online wereld. Als een van de weinige overlevende van de Derde Wereld Oorlog verdedig jij jouw basis. Je wordt de ultieme krijger terwijl je online de strijd aan gaat om de wereld te veroveren. Het spel is gratis te spelen je moet er wel rekening mee houden dat in game aankopen je pas echt een wereld veroveraar maken. Beschikbaar voor iOS en Android.

Bullet Force

Bullet Force is een nieuwe first-person shooter. Het spel heeft een dynamische gameplay en 4 multiplayer opties. Je hebt een arsenaal grote wapens om uit te kiezen. Je kunt kiezen uit de volgende spelmodus: Free for All, Team Deathmatch, Gun Game, or Conquest (Capture the flag). Het spel is gratis te spelen en wordt hoog gewaardeerd. Veel gamers zijn laaiend enthousiast maar helaas zijn de wapens wel duur en je kunt het spel beter op een tablet spelen dan smartphone. Beschikbaar voor iOS en Android.

Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

Gerelateerde artikelen