Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken.Neem contact op >

Aankomende donderdag onthult OnePlus zijn nieuwste budgettelefoon, de OnePlus Nord CE 2 5G. Voordat de Chinese telefoonmaker daarvoor de kans krijgt, weten we al hoe het toestel eruit gaat komen te zien. Verder deelt het bedrijf al een deel van de specificaties. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Nog even en dan mogen we kennismaken met het nieuwste familielid van OnePlus: de OnePlus Nord CE 2 5G. De fabrikant bevestigde vorige week dat het de middenklasser op donderdag 17 februari presenteert aan het grote publiek. Voordat het zover is deelt Head of Product Oliver Zhang al de nodige details over het toestel. Dat doet hij in een interview met TechRadar.

Bahana Blue en Gray Mirror

Eén van de dingen die hij met ons deelt, is dat de OnePlus Nord CE 2 5G een nieuw jasje is aangemeten. Hij krijgt een gloednieuwe kleur die luistert naar de naam Bahama Blue. “Bij het ontwerpen van kleuren voor de OnePlus Nord CE 2, wilde het productteam de blauwe kleur evolueren en deed dit door het aannemen van een helderder en gedurfder blauw dan de oorspronkelijke OnePlus Nord CE’s Blue Void”, vertelt Zhang over de nieuwe kleur. De behuizing heeft een kleurverloop van blauw en geel die in elkaar overvloeien.

De OnePlus Nord CE2 5G verschijnt tevens in een tweede kleur: Gray Mirror. Details over deze kleur geeft de topman niet in het vraaggesprek met TechRadar. Vermoedelijk ziet hij er ongeveer hetzelfde uit als Silver Ray, de kleur die we bij zijn voorganger zagen.

OnePlus Nord CE 2 5G Bahana Blue

4500 mAh batterij met SuperVOOC Charging en extra opslagcapaciteit

Zhang deelt nog meer details met ons over de middenmoter die we donderdag te zien krijgen. Hij bevestigt dat het toestel een 4500 mAh batterij krijgt die SuperVOOC Charging ondersteunt, de snellaadtechniek van Oppo. Deze laadt een accu op met snelheden die kunnen oplopen tot 65 watt. De topman claimt dat de OnePlus Nord CE 2 5G twee keer zo snel oplaadt als zijn voorloper en dat je na een kwartier genoeg power hebt om de hele dag mee door te komen.

Daarnaast laat Zhang weten dat gebruikers het geheugen kunnen uitbreiden met een microSD-kaart. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat de nieuwkomer standaard met 128 GB of 256 GB intern geheugen wordt afgeleverd. De opslagcapaciteit kan worden uitgebreid tot maximaal 1 TB.

Wat we nog meer kunnen verwachten van de OnePlus Nord CE 2 5G

De overige details moeten we nog afwachten en krijgen we donderdag te horen. Het gerucht gaat dat de OnePlus Nord CE 2 5G een 6.4 inch Fluid AMOLED-display met HD+ resolutie en verversingssnelheid van 90 hertz krijgt. Daaronder gaat naar verluidt de MT6877 Dimensity 900 octa-core processor met 8 GB RAM schuil.

Achterop kunnen we drie camera’s verwachten, al ontbreken de details momenteel nog daarover. Tot slot hebben we vernomen dat het toestel met Android 11 wordt afgeleverd, een oudere versie van Googles besturingssysteem.

De OnePlus Nord CE 2 5G is niet het eerste toestel dat we dit jaar van de smartphoneproducent zien. De OnePlus Nord 10 Pro werd begin dit jaar uit de doeken gedaan en komt later dit jaar naar Europa. Binnenkort verwachten we nog een nieuwkomer: de OnePlus Nord 2T, een budgettelefoon.

OnePlus Nord CE 2 5G teaser
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken.Neem contact op >

Gerelateerde artikelen