Aan het eind van dit jaar brengt het inmiddels steeds bekender wordende merk Poco nog een nieuwe smartphone uit, genaamd: Poco M4 Pro 5G. Volgens Poco vindt de lancering van deze nieuwe smartphone uit de M-serie plaats op 9 november.

Volgens de flyer zal de Poco-telefoon zal “leuk” en “krachtig” zijn. Oftewel: Power Up Your Fun. Meer details over de nieuwe smartphone hebben we op dit moment nog niet. In de loop van volgende week zullen er ongetwijfeld meer nieuwsberichten over de nieuwe M4 Pro verschijnen en zal je van ons horen.

poco m4 pro aankondiging

Eerdere geruchten suggereerden dat de M4 Pro identiek zal zijn aan de Redmi Note 11, die naar verwachting later vandaag in China zal aankomen. Het vermeende modelnummer is online gelekt en het lijkt verdacht veel op de Redmi, hoewel dat natuurlijk geen verrassing zou moeten zijn.

De voorganger Poco M3 Pro was in wezen de Redmi Note 10 5G met een ander ontwerp rond het camera-eiland.

Op de hoogte blijven van alle nieuws rondom Poco? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt bericht zodra er meer bekend is.

René Dekker

René Dekker

Pocketinfo bezoeker vanaf het eerste uur en sinds eind 2014 mede-eigenaar van deze geweldige community. Zie je onwaarheden op onze website of heb je tips ter verbetering van de content? Neem dan contact op via mail.