Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

De lancering van de Samsung Galaxy S22 is dichterbij dan je denkt. Volgens de laatste berichten die ons bereiken wordt het vlaggenschip over een minder dan een maand al onthuld. Op dinsdag 8 februari om precies te zijn.

Dat melden Koreaanse bronnen aan de techsite DDaily, zo schrijft SamMobile.

‘Eerste exemplaren Galaxy S22 eind februari beschikbaar’

Vorige week verwelkomden we nog de Samsung Galaxy S21 Fan Edition. Dit toestel is nagenoeg identiek aan zijn bijna gelijknamige voorganger, zij het dat je op een aantal vlakken genoegen moet nemen met enkele compromissen. Heb je interesse in dit toestel? Hij is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf 749 euro. Voor dat geld krijg je de uitvoering met een opslagcapaciteit van 128 GB aan en 6 GB werkgeheugen.

Het volgende toptoestel van de Zuid-Koreaanse smartphonemaker laat niet lang op zich wachten. Als we de geruchten mogen geloven is de grote onthulling aanstaande. Ingewijden melden aan de Koreaanse techsite DDaily dat de Samsung Galaxy S22 op dinsdag 8 februari uit de doeken wordt gedaan. Een dag later, op 9 februari, gaat naar verluidt de pre-orderperiode van start. De eerste exemplaren worden twee weken later verwacht, op donderdag 24 februari.

De informatie over de presentatie van de Samsung Galaxy S22 komt overeen met eerdere geruchten. De bekende leaker Jon Prosser noemde de datum van 8 februari al eerder.

Dit ‘weten’ we over de Samsung Galaxy S22

De afgelopen weken hebben we veel gehoord over Samsungs aanstaande paradepaardje. Als we de geruchten mogen geloven krijgt de Samsung Galaxy S22 een AMOLED-display met een doorsnede van 6.2 inch. Net als zijn voorganger kun je het scherm laten verversen met een snelheid van 120 beelden per seconde. Volgens het geruchtencircuit bedraagt de schermhelderheid 1.600 nits. Daarmee heeft het toestel het helderste scherm tot nu toe.

Onder de motorkap krijgt de Galaxy S22 128 GB of 256 GB aan intern geheugen, afhankelijk van de uitvoering die je kiest. Deze gaat vergezeld met 6 GB of 8 GB werkgeheugen. Een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 met Adreno-GPU vormt het hart van het vlaggenschip. Mogelijk krijgt het toestel in andere landen een andere chipset, iets wat Samsung in het verleden ook heeft gedaan. In dat geval ligt het voor de hand dat Samsung haar nieuwste Exynos-processor in de smartphone integreert.

Aan de achterzijde van de Galaxy S22 kunnen we drie camera’s verwachten. Naar verluidt gaat het om een reguliere 50-megapixelcamera, een 12-megapixelcamera met een groothoeklens en een 10-megapixelcamera met telefotolens. De accucapaciteit bedraagt 3700 mAh. Net als zijn voorloper kan de nieuwste telg uit de voeten met wireless charging en reverse wireless charging.

Zoveel gaat de Samsung Galaxy S22 mogelijk kosten

Wat de Samsung Galaxy S22 gaat kosten kunnen we nu uiteraard nog niet zeggen. Het gerucht gaat dat het instapmodel even duur is als zijn voorganger. Dan betekent dat de adviesprijs 849 euro zou bedragen. Over minder dan een maand krijgen we hopelijk het antwoord op deze vraag.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen