Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken.Neem contact op >

De Samsung Galaxy S22-serie komt eraan en zoals gebruikelijk levert dat weer de nodige vragen op. Wat gaat het toestel kosten? Wanneer wordt hij leverbaar? Welke specificaties bevat het toestel en bij welke aanbieder is hij het goedkoopst te bestellen? Zomaar wat vragen die wij in onze mailbox hebben mogen ontvangen. In dit artikel geven we je antwoord op de meest prangende vragen.

Wat gaat de nieuwe Galaxy S22 kosten? 899 dollar.

Wil je de Samsung Galaxy S22? Dan moet je meer betalen dan je gewend bent. De Galaxy S22 wordt namelijk duurder dan zijn voorganger. Naar verluidt komt dit prijsverschil door de hoger uitvallende kosten van de processor. De Galaxy S21 had een adviesprijs bij de introductie van € 849. De S22 krijgt in ieder geval een adviesprijs van 899 dollar. De prijs in Euro’s weten we nog niet, maar uit het verleden is gebleken dat we dan rekening moeten houden met minimaal € 899, mogelijk zelfs € 949. Kortom, het basistoestel wordt daarmee mogelijk € 100 duurder.

Voor de Galaxy S22 Plus moeten we rekening houden met een adviesprijs van 1099 dollar en het vlaggenschip, de Galaxy S22 Ultra gaat minimaal 1299 dollar kosten. Uiteraard geldt dit voor de laagste geheugenvariant.

Samsung Galaxy S22 1TB

Komt er ook een 1 TB variant? Ja, waarschijnlijk wel.

Daar zijn de meningen over verdeeld. Bij het uitlekken van specificaties, ontbrak een 1TB versie en werd de standaard geheugenvariant van 12 naar 8 GB teruggeschroefd. Op LetsGoDigital wordt echter gesproken over toch een mogelijke 1 TB versie bij de Ultra. Een oud-werknemer van Samsung heeft namelijk gelekt dat een 1 TB versie op dit moment in de pijplijn zit. Dat betekent dus dat hij in ontwikkeling is en mogelijk op een later moment, na de introductie, alsnog volgt. De S22-Ultra is het absolute vlaggenschip en het zou ons dan ook niet verbazen als deze met een afwijkende hoeveelheid geheugen op de markt komt.

Wanneer wordt de S22 aangekondigd? En wanneer kan je hem bestellen? 8 óf 9 februari.

Er is nog geen officiële aankondiging geweest, dus op dit moment kunnen we niets anders dan gissen of afgaan van geruchten. Het meest recente gerucht is afkomstig van een bekend techblog genaamd TechInsider. Het gerucht is redelijk geloofwaardig, omdat de bron de website van Samsung zelf is. In de metatags van hun S22-serie pagina (die dus even online stond) zijn verwijzingen naar de nieuwe toestellen te vinden. Daarmee wordt duidelijk dat er naast een S22-serie ook een nieuwe Note-serie aan zit te komen. En in de broncode van diezelfde pagina, wordt gesproken over een lanceringsdatum van 9 februari. Op deze dag komt er een (digitale) “Unpacked”-event. Andere geruchten hebben het juist weer over een aankondiging op de 8 februari.

Dezelfde bron geeft aan dat de toestellen vanaf 24 februari in de schappen zouden moeten liggen. Of dat ook voor Nederland geldt, is nog niet bekend.

Ga jij de Samsung Galaxy S22 kopen? En zo ja, welke variant?

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken.Neem contact op >

Gerelateerde artikelen