René Dekker

Gepassioneerd techblogger en Pocketinfo bezoeker sinds de oprichting in 2005. En in 2014 geschopt tot eigenaar. Heb je tips of wil je samenwerken? Laat van je horen.

De Samsung Galaxy S5 mag dan al wel een behoorlijke tijd verkrijgbaar zijn, desondanks is het toestel van Samsung nog steeds erg in trek bij de consument. De voorganger van de nu erg populaire Samsung Galaxy S6 doet het qua verkoopcijfers nog steeds erg goed, vanwege met name zijn uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Waar in het verleden ook de Samsung Galaxy S3 en Samsung Galaxy S4 toestellen geruime tijd erg populair bleven, is de Samsung Galaxy S5 nu ook nog steeds één van de meest verkochte smartphone’s van het moment. Een goedkoop galaxy s5 abonnement is al verkrijgbaar vanaf slechts enkele tientjes per maand, en wie het zelfs slim speelt betaald per saldo niet meer dan €20,- per maand voor toch een absoluut toptoestel.

Wat maakt de Samsung Galaxy familie zo populair?

De kracht van de toestellen in de Samsung Galaxy lijn zit hem met name in de uitstekende specificaties en de redelijk betaalbare prijs die deze toestellen bij de introductie meekrijgen als introductieprijs. Vanaf het moment dat de toestellen verkrijgbaar zijn weet de consument het toestel goed te vinden, en doordat al vrij snel de prijs van het toestel wat weg zakt verschijnen er steeds meer aanbiedingen voor het toestel op de markt, waardoor deze vrij lang erg populair blijft.

Ook doordat in de Samsung Galaxy lijn de toestellen elkaar vrij vlot opvolgen wordt de prijs behoorlijk gedrukt. Aanbieders van abonnementen willen namelijk bij de introductie van een nieuw toestel graag de oude voorraad opmaken, met als gevolg vrij scherpe aanbiedingen voor de eerdere toestellen.

Wie een samsung galaxy s5 abonnement wil afsluiten doet er verstandig aan de aanbiedingen van alle providers naast elkaar te leggen. Zo is momenteel Hollands Nieuwe erg scherp als het gaat om aanbiedingen, en is ook Tele 2 relatief goedkoop!

René Dekker

Gepassioneerd techblogger en Pocketinfo bezoeker sinds de oprichting in 2005. En in 2014 geschopt tot eigenaar. Heb je tips of wil je samenwerken? Laat van je horen.

Gerelateerde artikelen