Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

Aan het begin van deze maand was Sennheiser aanwezig op de Elektronica beurs IFA 2016 in Berlijn. Daar heeft de fabrikant enkele nieuwe ‘draadloze’ hoofdtelefoons aangekondigd. Ideale cadeau´s voor de feestdagen natuurlijk.

Na de lancering van de Apple AirPods zijn draadloze plugs niet meer uit het nieuws te denken. We zagen laatst al slimme hoofdtelefoons die je om je oor heen plaats. Er zijn natuurlijk ook genoeg draadloze on-ear-modellen. De Sennheiser PXC 550 Wireless, PXC 480 en de klassieker Momentum on-ear Wireless zijn nieuw in het assortiment. De hoofdtelefoons gebruiken de nieuwste technologieën, en leveren een zeer goede geluidskwaliteit. De hoofdtelefoons verbinden eenvoudig via Near Field Communication (NFC) met je smartphone.

Sennheiser

Sennheiser is marktleider in audio en loopt al ruim 70 jaar lang voorop in de geluidsindustrie. De volgende hoofdtelefoons zijn ideaal wanneer je een cadeau zoekt voor die echte muziek liefhebber, reiziger of om de beleving van de muziek uit je smartphone te verbeteren.

PXC 550 Draadloos

De PXC 550 is speciaal voor de frequente reizigers bedoeld. De hoofdtelefoon levert geluid in hoge kwaliteit en beschikt over NoiseGard. Sennheiser’s eigen adaptieve geluidsdemping techniek die er voor zorgt dat je zelfs in de meest chaotische ruimte in je eigen auditieve ruimte zit. De ingebouwde accu levert dertig uur muziek.

Sennheiser PXC 550 wireless

De hoofdtelefoon is zeer compact te vervoeren omdat je het kunt opvouwen. De PXC 550 is stijlvol vormgegeven en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het beschik over een NFC-chip waarmee je via one-touch-koppeling snel in verbinding staat met alle andere apparaten. Instelling wijzig je eenvoudig dankzij de touch control panel in de oorschelp en het voice prompt-systeem. Wanneer je de hoofdtelefoon afzet, pauzeert de muziek automatisch. Daarnaast bel je eenvoudig en zeer duidelijk met de hoofdtelefoon. De headset herkent en filtert omgevingsgeluiden waardoor jij altijd perfect verstaanbaar bent, hoe druk het ook is.

PXC 480

De PXC 480 is eigenlijk het gebonden broertje van de PXC 550. Deze hoofdtelefoon zit nog wel aan een draad. De PXC 480 kost dan ook 100 euro minder en je kunt wel 50 uur lang genieten van de meest prachtige geluiden. De 480 heeft Sennheiser’s NoiseGard waarmee je optimaal geniet van jouw muziek zonder dat de lawaaierige van de omgeving je stoort. NoiseGard werkt ook in passieve modus zodat jezelf zonder kabel kan onderdompelen in een oase van stilte en rust.

Zoals een Sennheiser betaamd levert ook deze hoofdtelefoon een voortreffelijke geluidskwaliteit. Tijdens films en muziek hoor je de uitzonderlijke helderheid, delicaat evenwicht en aangrijpende dynamiek. Net zo eenvoudig al je jezelf afsluit voor de wereld, maak je contact. De slimme afstandsbediening en microfoon van uitstekende kwaliteit maken de PXC 480 de perfecte headset voor duidelijke telefoongesprekken. Er is zelfs een TalkThrough functie waarmee je jouw telefoongesprek voortzet terwijl je bijvoorbeeld iets tegen het cabinepersoneel zegt. Dit alles zonder de hoofdtelefoon te verwijderen.

Sennheiser PXC 480

Sennheiser Momentum On-Ear Draadloos

Voor wie de PXC modellen te groot en misschien wel te zwaar vindt, is er de Momentum On-ear Draadloos. Deze klassieker onder de Sennheiser koptelefoons heeft schuivers van roestvrij staal en zachte kussens waardoor de hoofdtelefoon altijd goed zit.

Je verbindt eenvoudig met je smartphone via de NFC-chip. De Momentum on-ear hoofdtelefoon geeft een geweldige geluidsbeleving met een krachtige bas zonder de kabel. NoisGard ruisonderdrukking houdt ongewenste omgevingsgeluid buiten waardoor de koptelefoon ook voor onderweg te gebruiken is.

Sennheiser momentum

Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

Gerelateerde artikelen