Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

Het eenvoudige platform voor inzamelingsacties, Geef.nl, is vernieuwd. Via de website kunnen mensen nu nog eenvoudiger en slimmer geld op te halen voor hun goede doel of actie. In de laatste jaren heeft de pagina ruim 12 miljoen euro ingezameld voor goede doelen en acties. Een eenvoudige en succesvolle manier om geld op te halen voor het goede doel waarvoor jij je inzet.

Geef.nl is een toegankelijke inzamelingssite voor iedereen die van plan is om een inzamelingsactie op te zetten. De site helpt je op eenvoudige wijze om nog meer geld in te verzamelen voor jouw goede doel. De nieuwe marktplaats voor goede doelen brengt donateur en actievoerder bij elkaar. Via de site is al voor meer dan 5000 acties en goede doelen geld opgehaald. Verschillende doelen hebben hun streef bedrag al in korte tijd behaald en andere wachten nog op donateurs. Sinds Geef.nl is het eenvoudig om voor jouw favoriete doel in actie te komen.

Geef.nl biedt een grote verzameling goede doelen

Zoek je geld voor een goed doel of start je een inzamelingsactie voor een vriend(in) of getroffen gebied? Geef biedt een eenvoudig format voor actievoerders en donateurs. Het platform is een podium voor goede doelen inzamelingsacties. Iedereen kan op een eenvoudige wijze reclame maken voor zijn of haar actie.

De internet site is een eenvoudig en overzichtelijk ontworpen. Wanneer je op de homepage komt zie je direct de meest populaire acties. Het is meteen duidelijk of de actievoerder het beoogde bedrag al heeft gehaald of dat diegene nog donateurs nodig heeft. De acties variëren van een inzamelingsactie van ouders voor hun kind tot mensen die een marathon rennen om geld in te zamelen voor hun goede doel. Er zijn meer dan 17 duizend gebruikers van de website en op dit moment zijn er wel 5.444 acties. De site heeft in haar bestaan ruim 12.145.000 euro opgehaald voor haar actievoerders.

Waarom inzamelen via Geef

Het starten van een eigen actie of inzameling voor jouw goede doel is eenvoudig. De site biedt een simpele manier waarop jij een eigen actie start. Dankzij de eenvoudige inlog manier via Facebook of je email. Donateurs kunnen bij Geef eenvoudig en snel doneren aan goede doelen via iDEAL, Creditcard, PayPal en meer. De organisatie achter de site is een non-profit organisatie. De inzamelingspagina is een initiatief van de non profit instelling, Stichting GeefGratis.

Het inzamelen via Geef werkt eenvoudig. Je logt in op de pagina via je email of bijvoorbeeld jouw eigen Facebook account. Vervolgens kun je jouw doel selecteren en uitleggen waarom het doel belangrijks is. De website staat trouwens vol met tips voor het inzamelen. Nadat je de actie hebt toegevoegd kun je die eenvoudig zelf delen via social media zoals Twitter en Facebook. Het is mogelijk om met of zonder deadline te werken. Mocht de deadline zijn verlopen, dan kun je die weer bijstellen.

Eenvoudig doneren

Het beste doel gevonden of wil je gewoon iemand steunen omdat je het verhaal zo mooi vindt? Via Geef.nl geef je eenvoudig geld aan een goed doel door op de ‘Doneer nu’ button te klikken. Vervolgens wordt je doorgezet naar een overzichtelijk menu met betaal opties. Daar geef je aan hoeveel je wilt betalen en hoe je het bedrag wenst te betalen. In dit menu kun je jouw naam kwijt en een persoonlijke boodschap meegeven aan de actievoerder. Wil je anoniem blijven? Geen enkel probleem.

Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

Gerelateerde artikelen