Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

De AirSelfie! Een beetje vreemd, maar wel slim. Binnen twee dagen hebben de initiatiefnemers genoeg geld binnen gehaald om de wereld te veroveren. Een mini drone die de mooiste plaatjes van jou zal schieten.

Je klimt door een prachtig gebied en wilt een selfie maken, of hebt een hip strandfeest met al je vrienden. Selfiesticks zijn leuk maar niet functioneel bij grote groepen. De AirSelfie wel. De kleine drone geef eenvoudig de opdracht om je op de mooiste plekken te fotograferen.

Airselfie

AirSelfie Holdings Ltd

Air Selfie is een startup en vanuit Milaan Italië probeert AirSelfie Holdings Ltd geld bij elkaar te halen. Via kickstarter.com kun je het bedrijf sponsoren vanaf 1 euro. Het apparaatje is iets dikker dan je smartphone en kleiner in omvang. Via een speciale app kun je het de lucht in sturen en je perfecte selfie maken. Gisteren kon AirSelfie melden dat het initiatief al genoeg geld heeft binnen gehaald om met de door ontwikkeling van de selfie drone te beginnen.

De mooiste selfies nemen

Indrukwekkende selfies maken, waarmee je helemaal de blits maakt. Dat is niet eenvoudig. Iedereen kent die gigantisch lange armen wel bij veel selfies. Vaak moet je de meest gevaarlijke trucs uithalen om iedereen op je foto te krijgen. Je verrekt je arm bijna en als je niet uitkijkt valt je smartphone ook nog eens uit je hand.

AirSelfie Drone

Het maken van een selfie is nog nooit zo leuk geweest. Zonder gevaarlijke capriolen kun je nu de meeste bijzondere foto’s van jezelf en je vrienden maken dankzij de AirSelfie. De drone past perfect in je hand en dankzij het slimme design haal je de drone zelfs in vlucht uit de lucht. Je misschien wel even moeten opletten wanneer je op Schiphol rondloopt en een selfie wil nemen.

AirSelfie

Dankzij een internationaal team ontwikkelaars, engineers en ontwerpers heeft de AirSelfie Group een vliegende camera gecreëerd. AirSelfie is een van de meest efficiënte en kwalitatief hoogwaardige vliegende camera’s in zakformaat. De ontwikkelaars hebben zelfs een hoesje gemaakt speciaal voor je smartphone en AirSelfie, die je in je broekzak kunt stoppen.

De drone heeft vier krachtige propellers en een 5-megapixel camera voor schitterende foto’s. Het apparaatje kan tot wel 20 meter boven de grond vliegen. Op die manier kun je zeer bijzondere selfies maken in natuurgebieden of krijg je eindelijk wel je hele vriendengroep op die foto.

Het apparaatje heeft een eigen WiFi en wordt geleverd met een oplaadbare batterij. Het toestel beschikt over een trillingsdemper en een in-flight stabiliteit systeem. De AirSelfie beschikt over een 4 GB microSD-kaart. De drone vliegt drie minuten bij een volledige lading en is binnen 30 minuten weer opgeladen.

Kickstart project steunen

Je hebt nog 45 dagen om via Kickstart het project te sponsoren. In principe gaat de ontwikkeling door want het project heeft op dit moment het gewenste bedrag van 45.000 euro ruimschoots overschreden. Op dit moment zijn er 516 mensen die het project met ruim 98.000 euro steunen.

Steun je het project met een bijdrage van 179 euro, dan ontvang je de AirSelfie, een telefoonhoesje voor een Samsung S7 Edge, iPhone 6/6S/7/7 Plus, de Huawei P9 of Google Pixel en een micro USB kabel. Je kunt de drone bestellen via de site eigen site van het initiatief.

AirSelfie

Anton Mous

Ik ben Anton Mous, technologieliefhebber en schrijver in hart en nieren. Na mijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heb ik me volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media, bloggen en de techindustrie. Door de jaren heen heb ik voor allerhande webredacties geschreven. Tegenwoordig werk ik als freelancer en schrijf ik onder meer voor Pocketinfo.nl.

Gerelateerde artikelen