René Dekker

Gepassioneerd techblogger en Pocketinfo bezoeker sinds de oprichting in 2005. En in 2014 geschopt tot eigenaar. Heb je tips of wil je samenwerken? Laat van je horen.

Ziggo staat bekend om hun uitstekende service en geweldige diensten pakket. Ziggo wordt daarom ook wel de provider met alles in 1 genoemd. Want bij Ziggo vind je ook echt alles als het om mobiel internet gaat. Ze hebben er verschillende data plannen en internet diensten. Sinds kort willen ze bij Ziggo ook de 4G gaan lanceren. Alhoewel dit voor nu wel exclusief is voor zakelijke klanten, is het de bedoeling in de toekomst ook voor particulieren 4G te lanceren.

Ziggo alles in 1 is een geweldig pakket waarbij je alles in 1 keer in huis haalt. Televisie, internet en bellen, allemaal in het alles in 1 pakket van Ziggo. Als je nou voor de Start, Complete of Max alles in 1 pakket kiest, met elk van deze pakketten heb je de beste televisie kanalen, de snelste internet en de goedkoopste bel tarieven.

De 4G van Ziggo is een ‘Mobiel Breedband’ abonnement die voornamelijk zakelijk is. Maar als particulier kan je ook een abonnement aanvragen. Ziggo heeft er verschillende 4G abonnementen en het Internet Plus abonnement is een van de meest gebruikte. Je kunt met dit abonnement gebruik maken van het coaxnetwerk van Ziggo. Helaas is voor dit netwerk in Zwolle, Breda en Oss minder goed bereik. Maar woon je in andere delen van Nederland, dan kun je heel goed gebruik maken van dit diensten pakket van Ziggo. Met de Ziggo online postcodecheck kun je precies zien welke type mobiel internet er in jouw regio te krijgen is en dan kun je gemakkelijk de juiste mobiel internet pakket aanvragen en aansluiten. Zo kun je lekker genieten van 4G mobiel internet van Ziggo, waar je ook bevind, lekker gemakkelijk surfen op het internet of even snel een Facebook berichtje sturen of een fotootje op instagram plaatsen.

Bron: https://allesineenpakketten.nl

René Dekker

Gepassioneerd techblogger en Pocketinfo bezoeker sinds de oprichting in 2005. En in 2014 geschopt tot eigenaar. Heb je tips of wil je samenwerken? Laat van je horen.

Gerelateerde artikelen