In de Amerikaanse, Britse en Canadese markt kunnen Windows Phone-gebruikers die geen Nokia hebben inmiddels toch de betaversie van Nokia Drive+ downloaden. Deze navigatieapp met gesproken instructies is niet langer een Nokia-exclusieve app, maar is ook toegankelijk voor Windows Phone-gebruikers van andere toestelfabrikanten.

Nokia Drive was een van de applicaties die aspirant Windows Phone-kopers wel eens naar Nokia zouden kunnen duwen in plaats van een keuze voor een van de concurrenten. Nokia heeft echter besloten deze applicatie ook vrij te maken voor andere Windows Phone-gebruikers, maar voorlopig alleen een betaversie en niet internationaal.

Nokia Drive gebruikt kaarten van Navteq, een van de beter voorziene bedrijven als het gaat om kaarten en lokale informatie. Als je Windows Phone op de Nederlandse Windows Phone Store staat, kun je helaas de applicatie niet downloaden. Voor degenen die op de UK of US Store zitten, volg hieronder de link.

Hopelijk komt deze applicatie ook vrij voor Nederland binnenkort!

Download: Nokia Drive+ Beta (US Store, gratis)

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *