The Verge wist gisteren nog een mooi nieuwtje te melden die ik nog ergens anders had gezien. Nokia brengt de Nokia Music dienst ook naar Windows 8 toe in de vorm van een App. Dit is natuurlijk een hele grote hint dat Nokia misschien dan toch ook de stap naar de tablet wereld gaat maken. We hebben al diverse mockups lang zien komen de laatste tijd van kunstige Photshoppers en die zien er allemaal even gaaf uit. Sommige had Nokia wat ons betreft zo in productie mogen nemen.

De dienst is niet gratis te gebruiken op je Windows 8 computer/tablet maar kost €3,99 per maand. Een bedrag wat ver onder de prijs ligt van concurrenten als Spotify, Deezers of Microsoft zijn eigen Xbox Music dienst. Of je hier dezelfde diensten voor terugkrijgt wordt verder niet vermeld. Verder is ook niet bekend of deze software vrij beschikbaar wordt voor iedere Windows 8 gebruiker of enkel voor degene met Nokia hardware………..

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *