Nu zal wellicht niet iedereen golf spelen maar de technologie achter dit product is toch wel erg interessant. Middels een ingebouwde videocamera kan de SCOUT namelijk je Golfbal terug vinden.

De SCOUT kan binnen 10 seconden een gebied afzoeken van ongeveer vijftig vierkante meter en hiervoor is er een 3.2 Megapixel camera aanwezig. De bal kan al gevonden worden als er maar 1% zichtbaar is van de bal (dat staat gelijk aan drie kuiltjes van het profiel van een golfbal).


Een druk op de groene knop en er wordt gezocht naar je golfbal

Op het moment dat je gaat zoeken naar de bal worden de pixels gescand middels een eigen GLS golf ball locating system technologie. Deze zoekt naar de unieke kleur handtekening van een standaard witte golf bal.


Gevonden!

Naast het feit dat je zo golfballen kan vinden kan ik me voorstellen dat je zo nog andere zaken zou kunnen vinden. We zijn benieuwd waar jullie deze technologie graag voor zouden gebruiken.

Voor de serieuze golfer is de SCOUT Ballfinder te koop voor 208 euro exclusief verzendkosten bij Sandersongolfshop.co.uk.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

1 reactie

  1. Kentie
    23 mei 2019 op 17:18 — Beantwoorden

    Beetje erg veel geld voor zo’n apparaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *