De ideale plek om te relaxen, spelen, werken, filosoferen, ontspannen, gamen en noem maar. Zou die bestaan? Ik heb hem denk ik gevonden, dus lees snel verder

In deze tijd van onthaasting, bezinning en Kerst stress zou dit wel eens de oplossing kunnen zijn. Jezelf even helemaal kunnen afsluiten van de buitenwereld en lekker kunnen werken of juist ontspannen. Daarnaast ook nog eens de ideale oplossing voor diegene die kantoor aan huis willen maar geen kamers meer vrij hebben maar wel nog net genoeg plek in de tuin.

OfficePOD

Mijn ideale gadget plek heet de Officepod en ziet er niet alleen fantastisch is maar is ook uiterst praktisch ingericht en meet 2,1 x 2,1 meter. Een mooie werkplek, genoeg ruimte om spullen in op te bergen en ook lekker veel buitenlicht. In de zomer gooi je de deur lekker open en in de winter…….hmmm zou er eigenlijk wel verwarming inzitten?

Ook voor bedrijven

De OfficePOD werd ook al eerder getoond op intern marketing event van HP als onderdeel van de toekomst van kantoor infrastructuur en hij was te zien op de StorageExpo beurs in Utrecht.

Wat kost de OfficePOD

De kosten van een OfficePOD bedragen ongeveer 5.500 euro (5.000 britse pond) en is dus eigenlijk best betaalbaar. Zeker als je daarbij optelt dat het ontwerp is gemaakt van recyclebaar materiaal, je reiskosten kunt besparen en je geen ruimte in je huis hoeft in te richten of te verbouwen. Zou dit jou ideale werkplek/gadgetplek/relaxplek zijn?

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

1 reactie

 1. Eveliene
  25 augustus 2020 op 12:08 — Beantwoorden

  Hoi,
  Weet je ook wat het kost om de OfficePod naar Nederland te verschepen en in je tuin te plaatsen?
  Groet
  Eveliene

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *