De ideale plek om te relaxen, spelen, werken, filosoferen, ontspannen, gamen en noem maar. Zou die bestaan? Ik heb hem denk ik gevonden, dus lees snel verder

In deze tijd van onthaasting, bezinning en Kerst stress zou dit wel eens de oplossing kunnen zijn. Jezelf even helemaal kunnen afsluiten van de buitenwereld en lekker kunnen werken of juist ontspannen. Daarnaast ook nog eens de ideale oplossing voor diegene die kantoor aan huis willen maar geen kamers meer vrij hebben maar wel nog net genoeg plek in de tuin.

OfficePOD

Mijn ideale gadget plek heet de Officepod en ziet er niet alleen fantastisch is maar is ook uiterst praktisch ingericht en meet 2,1 x 2,1 meter. Een mooie werkplek, genoeg ruimte om spullen in op te bergen en ook lekker veel buitenlicht. In de zomer gooi je de deur lekker open en in de winter…….hmmm zou er eigenlijk wel verwarming inzitten?

Ook voor bedrijven

De OfficePOD werd ook al eerder getoond op intern marketing event van HP als onderdeel van de toekomst van kantoor infrastructuur en hij was te zien op de StorageExpo beurs in Utrecht.

Wat kost de OfficePOD

De kosten van een OfficePOD bedragen ongeveer 5.500 euro (5.000 britse pond) en is dus eigenlijk best betaalbaar. Zeker als je daarbij optelt dat het ontwerp is gemaakt van recyclebaar materiaal, je reiskosten kunt besparen en je geen ruimte in je huis hoeft in te richten of te verbouwen. Zou dit jou ideale werkplek/gadgetplek/relaxplek zijn?

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

4 Comments

 1. Eveliene
  25 augustus 2020 at 12:08

  Hoi,
  Weet je ook wat het kost om de OfficePod naar Nederland te verschepen en in je tuin te plaatsen?
  Groet
  Eveliene

 2. Peter
  11 november 2020 at 19:59

  Ben ik ook benieuwd naar!
  Gr
  Peter

 3. Sharon
  21 december 2020 at 21:18

  Ik ben ook heel erg nieuwsgierig waar je ze in Nederland kan kopen.

 4. Kees METZ
  10 februari 2021 at 14:50

  Goedemiddag, ik ben geïnteresseerd in een tiny office in de tuin. Graag ontvang ik nadere gegevens over jullie product. Hoe zit het met gebruik in bijv. de winter, dus de isolatie.. En wat zijn de totale kosten van levering, plaatsing etc. Plus de levertijd.
  Graag een reactie.

  Met vriendelijke groet, Kees Metz.