Uit onderzoek van bureau Changewave Research blijkt, dat een groter gedeelte van Windows Phone-gebruikers 'zeer tevreden' is met hun toestel, vergeleken met Android en BlackBerry. Wel moet Windows Phone nog Apple's iOS voor laten gaan in tevredenheid.

Maar liefst 71% van de respondenten die een iPhone hadden, meldden dat ze 'zeer tevreden' zijn over hun toestel. Op een tweede plaats vinden we Windows Phone, met 53% van de mensen. Pas daarna volgen Android (48%) en RIM met de BlackBerry-toestellen (26%). Het onderzoek is gehouden onder gebruikers in december 2012.

Overigens zagen we mid-vorig jaar ook al dat er meer Windows Phone 7-gebruikers tevreden waren over hun toestel dan Android-gebruikers.

Is dit de befaamde 'Apple halo' waarbij Apple-gebruikers alles geweldig vinden waar een appeltje op staat? Of is de gebruikerservaring van iOS nog steeds superieur aan andere mobiele besturingssystemen?

via

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.