Het synchen van de HTC Hero met een Windows 7 computer kan problemen opleveren. Met deze fix zouden die problemen opgelost kunnen worden.

Via Mydigitallife kwam ik op deze handige tip voor gebruikers van Windows 7 en een HTC Hero. Veel gebruikers schijnen problemen te hebben met

windows7-htchero

synchroniseren omdat er een aantal drivers missen. Het probleem kan volgens eerder genoemde site opgelost worden met onderstaande workaround die ik zo goed mogelijk probeer uit te leggen. Let op: dit is een redelijk technisch verhaal, wellicht dat HTC binnenkort zelf met een fix komt voor dit probleem. Dit is dus op eigen risico. Je hebt tevens een Windows Vista computer nodig om drivers vanaf te halen.

Om je HTC Hero te laten synchen met Windows 7 doe je het volgende:

  1. Download de laatste versie van HTC Sync: versie 2.04 (onderaan de site).
  2. Download de zipfile met daarin drivers die je nodig hebt om het geheel goed te laten werken: 32-bit versie of 64-bit versie.
  3. Pak de zip file uit en kopieer de inhoud naar de volgende directory: 32 bit: Program Files (x86)HTCHTC DriverDriver FilesVista_x86 en 64 bit: Program Files (x86)HTCHTC DriverDriver FilesVista_x64.
  4. Ga naar “devices” of “apparaten” in je configuratiescherm en update de drivers van de HTC Hero (de goede drivers heb je dus net gedownload).
  5. Hierna zou de HTC Hero normaal moeten synchen.
Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *