Er is een foto verschenen waar de mogelijke opvolger van de goedkope Motorola Moto E te zien is. De smartphone zou, afgaand op de foto’s, een frontcamera krijgen en eenzelfde design als de huidige Moto-lijn ook heeft.

De afbeelding is te zien op het doorgaans betrouwbare Android Police.

De website kan niet met 100 procent zekerheid bevestigen dat het toestel op de afbeelding ook daadwerkelijk de opvolger van de Moto E is. Toch beschikt de foto over elementen die de geloofwaardigheid bevorderen. Zo is er op de foto een soortgelijk toestel te zien als de Moto E. Ook de inkeping aan de achterzijde, kenmerkend voor Motorola-toestelen, is zichtbaar op de foto.

Specificaties

Er is nog niks officieel bekend over de opvolger van de Moto E (ook een naam blijft gissen). Toch maken geruchten melding van verschillende specificaties. Zo zou het toestel draaien op Android 5.0 Lollipop, de meest recente versie van het besturingssysteem. Ook moet de smartphone beschikken over een microfoon aan de achterzijde om zo de ruisonderdrukking te verbeteren tijdens het voeren van telefoongesprekken. Verder wordt het toestel uitgerust met een frontcamera.

Beschikbaarheid

Er is – zoals eerder gezegd – nog geen officiële informatie naar buiten gekomen over het toestel. Het is dan ook onbekend wanneer Motorola de telefoon zal lanceren. De Moto E werd in mei vorig jaar gepresenteerd. Mogelijk is dat Motorola voor diens opvolger dezelfde maand kiest.

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Sinds 2016 schrijf ik voor Pocketinfo.nl. Als freelance redacteur schrijf ik over de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van techniek, met de nadruk op smartphones. Bronnen verzamelen vind ik heerlijk en ik wil jou de nieuwste apparaten en gadgets tonen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *