Dutchtone zal vanaf 31 maart Orange gaan heten en met deze naamswijziging introduceren ze ook een aantal nieuwe producten en diensten. Op de 31e zullen dan ook de eerste SPV’s te koop zijn, deze GSM telefoon is gebaseerd op het besturingssysteem Smartphone 2002 van Microsoft.

De SPV (sound, picture, video) is een telefoon die het normale spraakverkeer combineert met de mogelijkheid e-mail en plaatjes te versturen. Daarnaast is er ook een Internet Explorer aanwezig die webtoegang mogelijk maakt en voor de kalender- en adressenbestanden is er Pocket Outlook aanwezig. Net zoals de Pocket PC kan alle informatie gesynchroniseerd worden met Outlook op de Desktop. Afhankelijk van het abonnement dat wordt afgesloten kost de SPV bij de Orange-shops en bij de Bijenkorf tussen de 0 en 249 euro.

Naast diverse abonnement vormen die Orange gaat krijgen is er het pakket Share voor een vast bedrag van 6 euro per maand met toegang tot een ongelimiteerd gebruik van GPRS, ongeacht de betaalvorm die de Orange-klant voor spraak heeft afgesloten. De website van Orange kun je hier vinden.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *