Wordt het nu écht tijd voor een nieuwe smartphone?

Ga naar Telefoon.nl en vind vandaag nog jouw deal!

Pocketinfo.nl is ooit gestart als mobiele community voor en door liefhebbers van Windows Phone en Windows Mobile. Het platform is gestart in 2005 en groeide door tot één van de grootste forums voor mobiele gebruikers. Destijds werd de website door vele honderdduizenden Nederlanders bezocht. Door de toenemende populariteit van Android en Apple werd Windows steeds minder populair. Het werd dan ook tijd voor vernieuwing.

In 2014 is Pocketinfo overgenomen door het bedrijf achter o.a. de telecomvergelijkers Telefoon.nl en TelefoonAbonnement.nl. Met de nodige technische kennis van mobiele technologie én het maken van onafhankelijke prijsvergelijkingen heeft Pocketinfo de ambitie om opnieuw één van de grootste techblogs van Nederland te worden. Naast telecom kan je bij Pocketinfo terecht voor informatie over alle soorten van slimme technologie. Van smartphone tot smarthome.

Nieuwsgierig naar onze plannen? Denk je hier een steentje aan bij te kunnen dragen? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan altijd open voor nieuw talent en/of nieuwe samenwerkingen.

    Je naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht