Palm heeft een update van het WebOS vrijgegeven waarmee het OS versie 1.2.1 nu beschikbaar is, nu nog een Palm Pre die ook hier verkrijgbaar is.

Met deze update voert Palm enkele kleine verbeteringen door. Zo is de Exchange mail syncing aangepakt. Enkele gebruikers hadden daar problemen mee. En jawel: De Pre synct weer met iTunes! Ondanks dat het gevecht tussen Apple en Palm inmiddels de rechtbanken heeft bereikt, weet Palm van nog geen wijken. Kennelijk is de mogelijkheid de Pre met iTunes te syncen voor Palm een heel belangrijk issue.

Het wachten is nu op de reactie van Apple welke ongetwijfeld gaat komen. De Pre komt langzaam onze kant op. Half Oktober zou de Palm Pre ook beschikbaar moeten zijn in de UK en Duitsland. Ik ben benieuwd of Apple en Palm de strijdbijl begraven hebben wanneer de Pre in ons land zijn debuut gaat maakt.

Wordt vervolgd

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *