Een handige TV gids ontwikkeld door Anton Wierenga en nu geheel in Pocket PC-Club stijl en ook beschikbaar via onze eigen server.

Pocket PC-Club TVGids is een programma voor de Pocket PC waarmee je het TV programmaoverzicht voor een bepaalde dag kunt bekijken. TVGids bevat momenteel het programmaoverzicht voor de Nederlandse publieke en commerciële zenders, Discovery Channel, National Geographic en Eurosport.

Pocket PC-Club TVGids is geoptimaliseerd voor Pocket PC’s voorzien van Windows Mobile 2003 en een CPU van 266 MHz of hoger. Het programma werkt ook op Pocket PC’s met het Pocket PC 2000 en een ARM compatible CPU maar dan moet eerst het .NET Compact Framework worden geïnstalleerd.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Dagelijks bijgewerkt programma overzicht
  • Automatisch gidsinformatie bijwerken met ActiveSync
  • TV programma’s toevoegen aan de Outlook kalender
  • TV programma’s automatisch toevoegen aan de Outlook kalender met Outlook-Direct
  • Uitgebreid zoeken in de aanwezige gidsinformatie
  • Veel instellingen mogelijk voor het personaliseren van Pocket PC-Club TVGids
  • Gratis!

De applicatie is gratis maar wil je toch een kleine bijdrage leveren om deze in de toekomst te voorzien van nieuwe features en ook in de toekomst geschikt te houden voor nieuwe Pocket PC’s en Operating systemen dan kan dat. Gebruik hiervoor dan de Make a Donation knop die je op dezelfde pagina kan vinden.

Helaas is de TV Gids niet meer beschikbaar aangezien we geen medewerking kregen om de content te blijven gebruiken.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *