Niantec, de maker van Pokemon Go, heeft een update van het populaire spel aangekondigd waarbij smartphones met roottoegang of een jailbreak deze applicatie niet meer ondersteunen. Met deze maatregel wil de maker het cheaten binnen het spel verbannen. Daarnaast komt de update ook nog met het Buddy-systeem.

Updates

Met de nieuwe update wordt het dus niet meer mogelijk om Pokemon Go te spelen als jij beschikt over een smartphone welke is gejailbreakt of als jij roottoegang hebt. Hiermee wil Niantec voorkomen dat er bots en scrapers gebruik maken van Pokemon Go. Ook zijn er applicaties beschikbaar die binnen het spel gebruikt kunnen worden om te cheaten, maar deze applicaties vereisen wel roottoegang. Een andere belangrijke wijziging binnen Pokemon Go is Buddy Pokemon. Spelers kunnen dan een Pokemon kiezen die hen vergezelt bij het lopen. Deze Pokemon krijgt dan snoep en dit is ook weer afhankelijk van het aantal gelopen kilometers en de soort Pokemon.

Andere updates binnen de game zijn van minder grote invloed. Zo komt de nieuwe update uit met enkele bugfixes en zal de nieuwe update ook de ondersteuning van Pokemon Go Plus bieden. Onder de kleinere updates is het bijvoorbeeld nu eenvoudiger gemaakt om een kleinere Pokemon op het scherm te selecteren en is de stabiliteit van de applicatie verbeterd wanneer de smartphone van netwerk wijzigt.

De update wordt door Niantec langzaam uitgerold naar elke gebruiker, maar hoe lang het nog duurt voordat de update ons land bereikt is nog niet bekend.

Paul Herps

Paul Herps

Een groot liefhebber van smartphones en tablets! Ik probeer altijd de laatste technieken uit en schrijf graag over de laatste trends op het gebied van smartphones en tablets.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *