-UPDATE- De Surface RT tablet is te pre-orderen in de VS, Duitsland, Australië, Canada, Frankijk en het Verenigd Koninkrijk. De prijzen in Euro's staan hieronder. Het lijkt er dus op dat Nederland in eerste instantie buiten de boot valt en we de grens over moeten om de Surface snel te kunnen scoren. Je kan wel vanaf de Duitse Microsoft store je device pre-orderen en naar een Nederlands adres afsturen dan heb je de Surface tablet op 30 Oktober in huis.

surface.png

Op de online winkel van Microsoft zelf hebben vanochtend even de prijzen gestaan van de RT Surface Tablets. Het lijkt om een vroegtijdig lekje te gaan omdat op dit moment enkel weer verwezen wordt naar de Surface product pagina.  The Verge heeft echter een screenshot gemaakt van de prijzen zoals ze op de US versie van de site te lezen waren.

De duurste Surface RT Tablet met 64GB kost $699,-, de 32GB versie gaat voor $599,- over de balie en de 32GB versie zonder toetsenbord cover voor $499,-. Deze prijzen zullen waarschijnlijk direct in Euro's vertaald worden dus de mensen die de tablet op hun verlanglijstje hebben staan kunnen vast aan het sparen slaan. De prijzen van de tablets vallen me wat tegen. Vooral omdat de Nexus Tablet al voor €249,- in de schappen ligt had ik een concurrerendere prijs verwacht van de RT versies.

surface.jpg

De prijzen van de Surface Pro tablets zijn helaas nog altijd niet bekend maar hou er dus maar rekening mee dat deze duurder zullen worden dan de RT versie maar helaas pas medio Januari in de winkels verschijnen.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *