Ja ja, het lijkt erop dat Samsung echt werkt aan de opvolger van de Samsung Galaxy Tab 4! En wat blijkt uit de website van het nationale importsysteem van India: de Samsung Galaxy Tab 5 is al bijna klaar. Er zijn namelijk demomodellen verscheept. Er wordt melding gemaakt van twee tablets met verschillende groottes.

Twee varianten

Op de Aziatische website Zauba waarbij import- en exportdata van internationale verschepingen zijn af te lezen, wordt melding gemaakt van de T555 (10 inch) en ook van de T116 (7 inch’). Samsung test wel vaker producten in India en websites als deze worden door tech-liefhebbers steeds vaker als bron gebruikt.

Galaxy Tab 5

Galaxy Tab 5

De Galaxy Tab 5 is de opvolger van de Galaxy Tab 4. Ook daar verschenen twee varianten van, respectievelijk in 10,1 inch en 7 inch. De nieuwe tablet wordt gerekend tot de middenklasse – maar dan wel met betere specificaties dan gemiddeld. Zo wordt er gezegd dat de tablet op Android 5.0 Lollipop draait en een 64-bit processor onder de motorkap heeft zitten.

Wanneer Samsung de tablets aan het grote publiek toont, is nog niet duidelijk. Als we de geruchten mogen geloven, zal dat volgende week zijn tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas kunnen zijn.

Note: de foto bovenaan dit artikel is van de Samsung Galaxy Tab 4.

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Sinds 2016 schrijf ik voor Pocketinfo.nl. Als freelance redacteur schrijf ik over de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van techniek, met de nadruk op smartphones. Bronnen verzamelen vind ik heerlijk en ik wil jou de nieuwste apparaten en gadgets tonen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *