Onlinei s een render opgedoken van de verwachte mid-range Samsung Galaxy A8. Deze toont een wit, strak ogend toestel. Het zou weleens kunnen dat dit een officiële render betreft. Verwacht wordt dat het toestel zeer binnenkort gepresenteerd wordt en 450 euro kost.

galaxy a8 render

De geruchten tot nu toe

Waarschijnlijk heeft het toestel een 5,7 Super Amoled-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap draait een octa-core Snapdragon 615-processor. Deze klokt 1,5 GHz en wordt ondersteund door 2 gigabyte werkgeheugen. Daarnaast bedraagt het toestel 16 gigabyte intern geheugen, uitbreidbaar met microSD. Op de achterkant zit waarschijnlijk een 16 megapixelcamera met LED-flitser met een f/1.9-lens. Voorop wordt gesproken over een 5-megapixelcamera. Ook niet geheel onbelangrijk: het toestel zou over een vingerafdrukscanner bezitten.

De telefoon zal vrij dun worden, zo’n 5,9 millimeter. Desondanks bezuinigt Samsung niet op de accuduur,  er wordt een 3,500 mAh-accu geplaatst. In totaal zal de telefoon 157,7  bij 76,7 bij 5,9 millimeter tellen. Verwacht wordt dat de telefoon snel gepresenteerd wordt en zo’n 450 euro gaat kosten. Eerder doken al foto’s op van het toestel:

galaxu s8

 

Eerder verscheen er al een hands-on filmpje van TENAA, de Chinese telecomwaakhond.

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Sinds 2016 schrijf ik voor Pocketinfo.nl. Als freelance redacteur schrijf ik over de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van techniek, met de nadruk op smartphones. Bronnen verzamelen vind ik heerlijk en ik wil jou de nieuwste apparaten en gadgets tonen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *