Soms ontdek je bij toeval een handige app in de markt. In mijn geval is dat Moneyou sparen, die eerder dit jaar vrijgegeven is.

De app is gericht op bestaande of nieuwe klanten van Moneyou en stelt je in staat om een of meerdere spaarrekeningen vanaf je telefoon te beheren. Nieuwe klanten kunnen zelfs een spaarrekening via deze app openen. Vanuit de app kun je ook direct contact opnemen met Moneyou door het (gratis) nummer te bellen of een email te verzenden.

Op elke rekening kun je het actuele saldo en rentepercentage, de renteopbouw en alle bij- en afschrijvingen inzien. Ook transacties zijn mogelijk, je kunt geld naar jouw tegenrekening of een andere (eigen) MoneYou spaarrekening overmaken.

Verder is het mogelijk om een spaardoel, het bijbehorende bedrag te benoemen en hoeveel euro je per maand wilt sparen. De tool rekent dan uit op welke datum je het spaardoel hebt bereikt. Uiteraard kun je dit ook zelf berekenen en is deze functionaliteit niet meer dan een handigheidje.

De app oogt niet alleen verzorgd, ook is aan beveiliging gedacht. Voordat je de functies in de app kunt gebruiken moet je inloggen met je account en wachtwoord. Dit vindt via een beveiligde HTTPS-verbinding plaats en voor zover ik kan zien vindt ook alle interactie via die beveiligde verbinding plaats.

Moneyou Sparen is beschikbaar voor Windows Phone, Android, Blackberry en Apple smartphones. De applicaties is gratis en kan hier in de WP7 markt gevonden worden.
 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *