Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Ben je het zat om altijd afhankelijk te zijn van een internetverbinding om naar je favoriete Spotify-muziek te luisteren? Ik was in dezelfde boot, maar ontdekte dat er mogelijkheden zijn om offline van Spotify te genieten – zelfs zonder een Premium-abonnement.

In dit artikel onthul ik stappen om muziek en podcasts op Spotify op te slaan, zodat je deze altijd en overal kunt beluisteren, internet of niet. Dus laten we de stilte doorbreken en ontdekken hoe je kan blijven genieten van je muziek, zelfs op plaatsen waar wifi een luxe is!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2023 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Met de TuneFab Spotify Music Converter kun je nummers en afspeellijsten van Spotify downloaden en offline beluisteren zonder een Premium-abonnement.
 • Zelfs zonder Premium – abonnement kun je met de gratis versie van Spotify nummers en afspeellijsten downloaden om offline te beluisteren.
 • Je kunt lokale bestanden importeren naar de Spotify-app en ze toevoegen aan je afspeellijsten om ze offline te kunnen beluisteren.
 • Podcasts kunnen ook offline worden beluisterd op zowel pc als Android/iPhone – apparaten.

Hoe luister je naar Spotify offline zonder Premium

Om naar Spotify offline te luisteren zonder Premium, kun je de TuneFab Spotify Music Converter gebruiken. Voeg eenvoudig de nummers toe aan de Music Downloader, stel je outputvoorkeuren in en converteer de Spotify-nummers.

Daarna kun je ze offline beluisteren zonder Premium. Vergeet niet om de geconverteerde nummers terug te importeren naar de Spotify-app voor een naadloze luisterervaring.

TuneFab Spotify Music Converter gebruiken

Het gebruik van de TuneFab Spotify Music Converter is een praktische optie om offline naar muziek te luisteren zonder Premium. Met deze tool kun je nummers, albums en afspeellijsten op Spotify eenvoudig omzetten en downloaden. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Download eerst de TuneFab Spotify Music Converter naar je pc.
 2. Installeer en open het programma.
 3. Voeg vervolgens Spotify – nummers toe aan de converter met behulp van de functie ‘Drag & Drop’ of door directe URL’s te plakken.
 4. Stel in het volgende venster je uitvoervoorkeuren in, zoals het formaat (MP3 wordt sterk aanbevolen) en de outputmap.
 5. Druk op ‘Converteren’ om het proces te starten.
 6. Wacht tot al je geselecteerde nummers zijn geconverteerd.
 7. Na conversie vind je alle Spotify – nummers als lokale bestanden op je computer.

Nummers toevoegen aan Music Downloader

Ik voeg nummers toe aan de Music Downloader. Ik zoek het gewenste nummer op in de Spotify-app. Ik klik met de rechtermuisknop op het nummer en selecteer “Kopiëren naar klembord”. Vervolgens open ik de Music Downloader en plak ik het gekopieerde nummer in het zoekvak. Ik klik op “Toevoegen” om het nummer aan mijn bibliotheek in de Music Downloader toe te voegen.

Outputvoorkeuren instellen

Om de outputvoorkeuren in te stellen op TuneFab Spotify Music Converter, volg je deze stappen:

 1. Klik op het menu “Instellingen” in de bovenste werkbalk.
 2. Selecteer het tabblad “Uitvoer” in het Instellingen-menu.
 3. Kies het gewenste uitvoerformaat voor je gedownloade Spotify-nummers, zoals MP3 of M4A.
 4. Pas de overige uitvoerinstellingen aan, zoals de bitrate en samplefrequentie, om de geluidskwaliteit van je nummers te optimaliseren.
 5. Sla je wijzigingen op door op de knop “Toepassen” of “Opslaan” te klikken.

Spotify-nummers converteren

Om Spotify-nummers offline te kunnen luisteren, kun je ze converteren naar een indeling die compatibel is met jouw apparaat. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

 1. Download en installeer een betrouwbare Spotify Converter op je pc.
 2. Open de converter en klik op “Toevoegen” om de gewenste nummers aan de lijst toe te voegen.
 3. Stel de outputvoorkeuren in, zoals het formaat en de kwaliteit van het geconverteerde nummer.
 4. Klik op “Converteren” om het proces te starten.
 5. Zodra de conversie is voltooid, kun je de geconverteerde nummers vinden in de uitvoermap die is ingesteld in de converter.

Offline luisteren naar Spotify zonder Premium

Om offline naar Spotify te luisteren zonder Premium, hoef je geen abonnement te hebben. Met de gratis versie van Spotify kun je ook nummers en afspeellijsten downloaden om ze offline te beluisteren.

Het enige wat je hoeft te doen is het vinden van het gewenste nummer of de gewenste afspeellijst en op de downloadknop te tikken. Zodra de downloads zijn voltooid, kun je ze afspelen zonder internetverbinding.

Op deze manier kun je altijd genieten van je favoriete muziek, zelfs als er geen wifi beschikbaar is.

Importeren van lokale bestanden terug naar de Spotify-app

Ik importeer de lokale bestanden terug naar de Spotify-app door de volgende stappen te volgen:

 • Ik open de Spotify – app op mijn apparaat.
 • Ik ga naar “Instellingen” en selecteer “Lokale bestanden“.
 • Vervolgens klik ik op “Mappen tonen” om de mappen met lokale bestanden op mijn apparaat te bekijken.
 • Daarna selecteer ik de mappen of bestanden die ik wil importeren naar de Spotify – app.
 • Ik klik op “Toevoegen aan bibliotheek” om ze toe te voegen aan mijn Spotify-bibliotheek.
 • Nu worden mijn lokale bestanden weergegeven in de afspeellijst van de Spotify-app, zodat ik ze offline kan beluisteren.

Offline luisteren naar Spotify Podcasts zonder Premium

Je kunt ook offline naar Spotify Podcasts luisteren zonder een Premium-account.

Op pc

Op pc kun je offline naar Spotify luisteren zonder Premium-abonnement. Je kunt eenvoudig muziek en podcasts downloaden om ze later zonder internetverbinding af te spelen. Hier zijn de stappen:

 1. Open de Spotify – app op je pc en log in op je account.
 2. Zoek naar het album of nummer dat je wilt downloaden.
 3. Klik met de rechtermuisknop op het album of nummer en selecteer “Opslaan in bibliotheek” om het offline beschikbaar te maken.
 4. Ga naar je bibliotheek door op “Bibliotheek” in het linkermenu te klikken.
 5. Klik onder “Nummers” of “Albums” op de tab “Downloads”. Hier vind je al je gedownloade muziek en podcasts.
 6. Sluit nu gewoon je internetverbinding af en geniet van het luisteren naar je gedownloade muziek zonder wifi!

Op Android/iPhone

Om offline naar Spotify-podcasts te luisteren op je Android- of iPhone-apparaat, volg je deze stappen:

 1. Open de Spotify-app op je Android- of iPhone-apparaat.
 2. Zoek de podcast die je offline wilt beluisteren.
 3. Tik op de drie stippen naast de titel van de podcast om het menu te openen.
 4. Selecteer “Beschikbaar maken offline” in het menu.
 5. Wacht tot de podcast is gedownload en opgeslagen op je apparaat.
 6. Ga naar het tabblad “Mijn bibliotheek” en tik op “Podcasts”.
 7. Hier vind je alle podcasts die je hebt gedownload voor offline luisteren.
 8. Tik gewoon op een podcast om deze af te spelen zonder internetverbinding.

Spotify offline gebruiken met een Premium-account

Met een Spotify Premium-account kun je Spotify offline gebruiken en ongestoord van je favoriete muziek genieten, zelfs zonder internetverbinding. Met Premium kun je complete albums, afspeellijsten en podcasts downloaden en opslaan op je apparaat, zodat je ze altijd kunt beluisteren, waar je ook bent.

Je hoeft alleen maar naar het album of nummer te gaan dat je offline wilt beluisteren en op de downloadknop te tikken. Zodra de download is voltooid, kun je de muziek afspelen in de offline modus, zonder dat je verbonden hoeft te zijn met het internet.

Het is zo eenvoudig als dat! Dus upgrade vandaag nog naar Spotify Premium en geniet van onbeperkte muziek, zelfs zonder wifi.

Bonus: Spotify Offline-modus inschakelen om mobiele data te vermijden

Als je de Spotify Offline-modus inschakelt, hoef je geen mobiele data te gebruiken om naar je favoriete muziek te luisteren. Hier is hoe het werkt:

 • Ga naar de instellingen van de Spotify – app op je apparaat.
 • Zoek en selecteer de optie “Offline – modus”.
 • Schakel de Offline – modus in door op de schakelaar te tikken.
 • Nu kun je zonder internetverbinding naar gedownloade nummers en afspeellijsten luisteren.

Conclusie

Offline luisteren naar muziek op Spotify is een geweldige functie voor zowel Premium- als niet-Premiumgebruikers. Of je nu onderweg bent of geen toegang hebt tot internet, je kunt nog steeds genieten van je favoriete nummers en podcasts.

Het enige wat je hoeft te doen, is ze downloaden naar je apparaat. Zo kun je altijd en overal naar muziek luisteren zonder wifi!

Meer over kranten en tijdschriften

In de wereld van streaming en digitale content is er een oerwoud aan opties. Een tijdje geleden las ik een fascinerende “Netflix Disney+ Amazon Prime Vergelijking” die de voors en tegens van elk platform onder de loep nam. Daaropvolgend stuitte ik op een blogpost genaamd “Beste Streamingdienst Kiezen“. Deze handleiding helpt gebruikers door de wirwar van opties om te bepalen welke dienst het beste bij hun behoeften past. Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook interessante informatie tegen over “Nieuwe Streamingdiensten” die in de toekomst beschikbaar zullen zijn.

Het audio-aspect van streaming is net zo intrigerend. Er is een boeiend debat gaande tussen “audible vs storytel“, en velen vragen zich af welke van de twee de overhand heeft als het gaat om audioboeken. Muziekliefhebbers hebben een schat aan keuzes. Sommigen overwegen het “spotify duo abonnement delen” met hun partner of vriend, terwijl anderen twijfelen tussen “deezer of spotify“.

Over het delen gesproken, er is veel discussie over de ethiek en het gemak van “videoland delen” en “netflix account delen“. Spotify heeft zijn eigen aanbieding, bekend als “premium duo spotify“, wat ideaal is voor koppels. En voor degenen die vaak op plaatsen zijn zonder internet, is “spotify offline luisteren” een zegen.

Tot slot, voor degenen die van audioboeken houden, is “audible nederland” een groeiend platform dat zeker het bekijken waard is. Welke streamingdienst je ook kiest, onze reviews en vergelijkingen zijn hier om je te helpen de beste keuze te maken.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik naar Spotify luisteren zonder internet?

Om naar Spotify te luisteren zonder internet, moet je de nummers of afspeellijsten downloaden via de app wanneer je verbonden bent met wifi of mobiele data. Daarna kun je de gedownloade muziek offline beluisteren.

2. Kan ik naar Spotify luisteren zonder een premium abonnement?

Ja, met een premium abonnement kun je naar Spotify luisteren zonder internet. Met een gratis account kun je alleen online naar muziek luisteren.

3. Hoeveel nummers kan ik offline opslaan op Spotify?

Met een premium abonnement kun je maximaal 10.000 nummers op maximaal 5 apparaten opslaan voor offline gebruik. Met een gratis account is deze optie niet beschikbaar.

4. Hoe kan ik mijn gedownloade muziek beheren op Spotify?

Je kunt je gedownloade muziek beheren door naar het tabblad “Bibliotheek” te gaan en vervolgens te navigeren naar “Gedownload”. Hier kun je al je gedownloade nummers en afspeellijsten vinden en afspelen zonder internetverbinding.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2023

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen