Er zijn een heleboel bedrijven die geld verdienen aan ringtones. Nu is er ook een site, waarbij je de ringtones gratis kunt downloaden.

Ben jij ook te lui om zelf je ringtone te maken? Of heb je een leuke ringtone gemaakt, en wil je die delen met anderen? Dan kun je nu terecht op www.ranktones.com. Op RankTones zijn alle ringtones gratis. Ze worden namelijk gemaakt door de gebruikers. Die kunnen zelf hun ringtone uploaden, die de overige gebruikers dan weer gratis kunnen downloaden. Je kunt een kant-en-klaar .MP3 bestand uploaden, of gebruikmaken van de ‘opnamestudio’ van de site.

Aan het geheel is een wedstrijdelement verbonden. De maker van de meest gedownloade ringtone wint een mobieltje. Ook zijn er prijzen voor degene die de meeste ringtones upload en degenen die het meest populair in een thema (zoals Sinterklaas). Om te kunnen uploaden naar je mobiele device heb je wel een datakabel of Bluetooth op je PC en mobiel nodig. Je kunt op je mobiele device ook meteen downloaden via www.ranktones.mobi.

Voor mij, als luie gebruiker, is het wel grappig om eens een ander deuntje op mijn mobiel te zetten. Zit er nog een adder onder het gras? Op het eerste oog niet, maar ik vraag me alleen af, hoe het met de rechten zit op een aantal aangeboden ringtones.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

1 reactie

  1. Koen
    14 juni 2017 op 20:02 — Beantwoorden

    ik vind het fijn dat hier gratis ringtones zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *