En daar is hij dan, veel over gesproken maar nu ook echt te vinden op de site van HTC (wel nog de engelse versie). Dus we gaan een dip zien in het mobile browsing verkeer en de verstuurde e-mails want de Touch Pro2 gebruikers gaan nu updaten……

Het betreft de WWE versie en dit is dus de Engelse versie maar uit ervaring weet ik dat er veel gebruikers zijn die zelfs bij voorkeur Engels gebruiken. Diegene die dus perse de NL versie willen hebben die moeten waarschijnlijk nog heel even geduld hebben.

De nieuwe versie betreft ROM versie 1.86.401.0 en zoals altijd bij een update moet je zorgen voor een goede backup en zorgen dat je geduld hebt want het duurt 30 minuten en voortijdig dus geen kabels lostrekken of je laptop herstarten! Je kunt alle waarschuwingen vinden op de HTC Support site en na het invullen van wat gegevens waaronder het serienummer kun je aan de slag met downloaden. Succes met de update en laat je ervaringen horen op het forum.

pro2_eng


Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *