Top 3 populairste Samsung telefoons

var widget_site_id = ''; document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) { loadWidget("0318-mobiel", { "widget_results": 3, "widget_brand": "samsung", "widget_type": "horizontal" }); });

Over Samsung

Het Koreaanse Samsung is een van de grootste en bekendste telefoonmakers ter wereld. Ze nemen een leidende positie in en komen vaak als eerste met nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Zoals een opvouwbare telefoon. Samsung is een megabedrijf, ze maken ook tv’s, wasmachines en nog veel meer. Ze bouwen zelfs schepen!
Samsung maakt veel in eigen huis, van chip tot beeldscherm. Zeker een merk om mee te nemen bij je keuze. Samsung heeft een mobiele telefoon voor ieder budget. Dit zijn de nieuwe en verwachte Samsung-modellen van 2022.

52 nieuwe modellen

Je leest het goed. Samsung plant in 2022 met maar liefst 52 nieuwe modellen op de markt te komen. Alsof er niet genoeg te kiezen was! Maar ja, dit hoort nou eenmaal bij hun manier van werken: continu nieuwe modellen lanceren. Alle modellen bij Samsung hebben vrijwel een vrijwel randloos scherm, de batterij gaat lang mee en je hebt meerdere camera’s. De camerakwaliteit en processorsnelheid is per serie anders. Dit is er nu bekend voor 2022:

De basis: Samsung A-serie

Bij Samsung krijgen instapmodellen allemaal een A in de naam. Nieuw in 2022 zijn de Galaxy A13, de Galaxy A33 en de Galaxy A53. Er komt ook nog een Galaxy A73 5G. Dit zijn weliswaar budgetmodellen maar er komt er dus wel ook een met 5G.

De middenklassers: Samsung M-serie

In deze klasse komen er ook nieuwe modellen uit: de Galaxy M13, Galaxy M33 5g en de Galaxy M53 5G. De productie zou in het tweede kwartaal van 2022 van start o moeten gaan. Het verschil met de A-serie zit hem men name in de kwaliteit van de camera’s en in de processorsnelheid.

De topmodellen: Samsung S-serie

In de S-serie komen of zijn er ook nieuwe modellen: Galaxy S21 FE (Fan Edition) 5G, Galaxy S22, S22 Plus en S22 Ultra. Die Ultra is de duurste met een groter scherm (6,8 inch), 4 camera’s met de beste specificaties en inclusief de S Pen stylus. Ergens in het derde kwartaal van 2022 start Samsung ook nog met het maken van een nieuwe Galaxy S22 FE.

Opvouwbaar: Samsung Z-serie

Vanaf september 2022 verwacht Samsung te beginnen met de fabricage van de nieuwe opvouwbare modellen Galaxy Z Fold 4 en Galaxy Flip 4. Uitgevouwen is dit eigenlijk een kleine tablet, met natuurlijk een opvallend dubbel scherm. Dit moeten de opvolgers worden van de Galaxy Fold 3 en de Galaxy Flip 3. Binnen de complete Samsung mobiele telefoon familie zijn dit de allerduurste modellen. Maar wel heel bijzonder.

Vergelijk alle Samsung telefoons met abonnement

var nul318m_filters = { brand: "samsung", };