Door belgische wetgeving op het gebied van mobiele telefonie is het mogelijk de iPhone los te kopen.

In Belgie is koppelverkoop op het gebied van mobiele telefoons wel toegestaan, mits de telefoon ook los verkrijgbaar is. In een simlockvrije versie dan natuurlijk. Door deze wet kun je straks je iPhone ook in Belgie gaan kopen.

Net als in Frankrijk houden ze de prijzen van zo’n losse iPhone natuurlijk behoorlijk hoog, zodat veel mensen alsnog overstag gaan om er een speciaal abonnement bij te nemen. Voor de 8GB versie dien je in Belgie 525 euro neer te leggen. Mocht je echt geen abonnement willen hebben, dan is het wellicht een optie om je iPhone dan maar bij onze buren te kopen. Voor de 16GB versie betaal je 90 euro meer; 615 euro.

Uiteraard hebben ze ook in Belgie speciale abonnementen voor de iPhone. Mobistar biedt versies aan tussen de 30 en 60 euro. Opvallend is dat de Belgen geen gebruik kunnen maken van onbeperkt mobiel internet.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *