SnoopSoft Dashboard is bedoeld om je persoonlijke informatie manager op eigen wijze te kunnen gebruiken en vorm te geven. In Dashboard zit een ingebouwde agenda, mail functie, taakplanner en programma starter. Daarnaast biedt Dashboard de mogelijkheid om gebruik te maken van plug-ins. Met een plug-in voeg je extra functionaliteit toe aan het programma zonder dit ingrijpend te veranderen.

In het begin heb ik veel gebruik gemaakt van de standaard agenda, mail en taak functie van mijn PocketPC. Na verloop van tijd miste ik echter een aantal zaken. Ik wilde namelijk graag in plaats van het Today scherm een overzicht van mijn afspraken voor vandaag en morgen met daaraan ook de gekoppelde taken die ik voor die dagen had staan. Met Snoopsoft Dashboard werd dit mogelijk met daarna als zeer krachtige functie de optie om het grafisch aan te passen zoals je zelf wil.

Snoopsoft kent in feite 5 functies die je kan benaderen.

  • Agenda
  • Mail
  • Taken
  • Launcher
  • My Dash (persoonlijke plug-in)

We zullen deze stap voor stap langslopen en aangeven wat ze voor je kunnen betekenen.

Agenda

Het belangrijkste van de agenda is de mogelijkheid om taken per dag zichtbaar te maken en om meerdere dagen tegelijk te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om het lettertype kleiner of groter te zetten en kun je een batterij icoontje plaatsen op het scherm om je accu in de gaten te houden.

Mail

Hiermee kun je de mail die je synchroniseert openen en lezen. Middels de los bij te kopen Enhanced mail module kun je vrijwel elke geconfigureerde mail service bekijken. Daarnaast kun je met de enhanced module ook naast lezen ook mail schrijven, op berichten replyen of berichten forwarden.

Taken

De taken functie is bijna gelijk aan de standaard functie op de PocketPC, ik zelf ben echter wel van mening dat de taken makkelijker te gebruiken zijn doordat het er overzichtelijker uitziet.

launcher

In dit gedeelte van dashboard kun je programma

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *