Een erg coole accessoire van de hand van Sony Ericsson is LiveView, een soort minischerm met touch-mogelijkheden die je bij je Android-toestel kunt gebruiken. Op de LiveView kun je de belangrijkste zaken van je smartphone zien, zonder je smartphone uit je zak te hoeven halen.

Tja, het blijft een hele klus, je smartphone uit je (skinny)jeans vissen om te kijken of je geen nieuwe berichten hebt, of om je Twitter-berichten te controleren. Met de Sony Ericsson LiveView kun je dit op een handige manier doen. En het ziet er ook nog eens hip uit.

De LiveView-accessoire heeft een clip, waardoor je het ding bijvoorbeeld aan een stapel papier kunt vastmaken, of aan de bijgeleverde horlogeband. Het kleine 1.3 inch scherm met touchgevoelige randen en twee knoppen ernaast geeft de belangrijkste informatie weer van je Android-toestel, zoals oproepen, SMS’jes, Facebook/Twitter berichten en zelfs nieuwe RSS-feed artikelen. Communicatie tussen de apparaten verloopt via Bluetooth. Programmeurs kunnen via API’s zelf software schrijven voor deze accessoire.

LiveView is nu in verschillende webwinkels in Europa te verkrijgen. De prijs varieert van 59 EUR in Frankrijk tot 42 EUR in een webwinkel in Duitsland.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *