Een zeer uitgebreide verzameling van meer dan 200 handige tips en trucs voor de Pocket PC geschreven door 10 Pocket PC auteurs

Spb Software House heeft als doel om de gebruikerservaring van Pocket PC bezitters te verbeteren en hierbij hebben ze ruimschoots ervaring opgedaan met het ontwikkelen van diverse applicaties.

Ze kwamen zo ook tot de ontdekking dat er nog steeds veel Pocket PC gebruikers zijn die niet alle mogelijke en opties van de Pocket PC optimaal benutten.

Hoe kan ik sneller typen, hoe krijg ik 2x zoveel muziek op mijn geheugenkaart zonder kwaliteitsverlies? Maar ook hoe je om kan gaan met wachtwoorden en welke GPS het beste is voor de Pocket PC.

Er zijn nog veel meer vragen waar niet iedereen antwoorden op heeft en uiteraard is ons forum een goede start maar als je deze informatie alleen op je Pocket PC hebt staan als naslagwerk is dat natuurlijk veel eenvoudiger en nog makkelijker zoeken.

De auteurs zijn schrijvers die ook dagelijks hun bijdrage leveren aan Pocket PC gerelateerde websites zoals Geekzone.co.nz, pocketnow.com, PDAGold.com, PocketPCThoughts.com en anderen. Elk onderwerp is geschreven door die personen die ook de meeste kennis en ervaring hebben met betrekking tot dit onderwep.

Developer: Spb Software House
Website: Spb Software House
Trial: ja,

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *