Pocketinfo heeft als eerste de specificaties en foto’s weten te bemachtigen van de nieuwe Pocket Loox T series. Deze nieuwe Pocket Loox series wordt in een tweetal versies uitgebracht: T810 en T830. Het verschil tussen de T810 en de T830 is de ingebouwde (video)camera met twee MegaPixel en tevens een mogelijkheid tot video conferencing. Beide modellen beschikken over een keyboard, WiFi, Bluetooth, GSM, UMTS en GPS.

De Pocket Loox T810 (zonder camera) wordt geshipped vanaf 15 juli 2006 en de Pocket Loox T830 zal vanaf 3 juli 2006 worden geshipped. Beide devices zullen op 3GSM op 13 februari officieel aangekondigd worden. De Pocket Loox T series zijn de eerste Pocket PC Phone devices van Fujitsu Siemens. De devices bezitten GSM en UMTS mogelijkheden en daarnaast ook Wireless LAN (802.11b /g) en Bluetooth (2.0). Het QWERTY keyboard is uiteraard ideaal om e-mailtjes of SMSjes te typen. De T series zal worden geleverd met de mogelijkheid tot push e-mail (AKU2) en dus Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone edition. Naast al dit moois beschikken beide modellen ook nog eens over een GPS ontvanger (SiRFIII). De T830 heeft een ge

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *