Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

NLZIET is een streamingdienst waar je series, films en documentaires kunt kijken en on demand terug- en vooruit kunt kijken wanneer jij dat wilt. Dit geldt voor alle uitzendingen van Talpa TV, RTL Nederland, de Nederlandse Publieke Omroep en de Regionale Publieke Omroepen. Begin 2022 zijn hier ook de 3 zenders van de VRT aan toegevoegd. Je kunt dus altijd en overal series, films en documentaires kijken waar en wanneer jij dat wilt.

Belangrijkste punten uit dit artikel

 • Een NLZiet abonnement sluit je af vanaf € 7,95 per maand met een gratis proefperiode van 14 dagen.
 • NLZiet biedt je toegang tot alle publieke en commerciële zenders in Nederland.
 • Films en serieus kan je voor een lage periode terugkijken.
 • In totaal zijn er 38 zenders te bekijken en beschikt de streamingdienst over een database aan films.
 • Je kunt NLZiet op meerdere apparaten tegelijkertijd afspelen.
 • Het abonnement is maandelijks, via de app, op te zeggen.

Wat kost een NLZIET abonnement?

Een NLZIET abonnement kost slechts € 7,95 per maand. Daarvoor krijg je alle opties zoals hierboven omschreven. Twijfel je nog? Je mag het eerst 14 dagen gratis uitproberen. Twee dagen voor het einde van je proefperiode krijg je een mailtje en kun je ervoor kiezen om te stoppen of een abonnement te nemen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Wat kun je precies met NLZIET?

Met de app van NLZIET kun je online tv-kijken waar en wanneer jij dat wilt. Zonder kabels, zonder kastjes. Deze app kun je installeren op verschillende apparaten, zoals je smartphone, smart tv, laptop of tablet. Daarna kun je direct beginnen met kijken. Je hebt verder geen kabels of kastjes meer nodig, je kunt direct tv via internet kijken. Je kunt kijken naar de volgende zenders:

 • NPO: NPO 1, NPO 2, NPO 3, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Nieuws en Politiek
 • RTL: RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids
 • KIJK: SBS6, Veronica/Disney XD, Net5, SBS9 en TV538
 • Regionale kanalen: RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, AT5, Omroep Brabant, INPLUS en L1
 • VRT: Eén, Canvas en Ketnet
 • Pebble TV

NLZIET biedt in totaal 38 tv-zenders aan, waarnaar je 24/7 naar al jouw favoriete programma’s kunt kijken. Je kunt ze live kijken, maar ook terugkijken en zelfs vooruit kijken.

De programma’s worden in verschillende resoluties tot en met 1080p aangeboden. Afhankelijk van de stream, het apparaat waarop je wilt kijken en de internetverbinding wordt de beste beeldkwaliteit geselecteerd. Het is daarom belangrijk dat je altijd de software van het apparaat waarop je NLZIET wilt kijken, regelmatig bijwerkt en dat je zorgt voor een goed, stabiele internetverbinding.

TV kijken op verschillende apparaten tegelijk

Met een NLZIET abonnement kun je op 2 apparaten tegelijkertijd tv kijken. Per dag kun je met 5 apparaten inloggen, waarbij de browser ook als apparaat meetelt. Als je al met 2 apparaten bent ingelogd en je probeert op een derde (tegelijkertijd) in te loggen, krijg je een foutmelding als je programma probeert te starten. Je kunt er dan voor kiezen om op alle apparaten uit te loggen en het opnieuw te proberen, of alleen om het derde apparaat uit te loggen.

Kinderprofielen van NLZIET

Je kunt maximaal 5 profielen aanmaken. Daarbij kent NLZIET ook een speciaal kinderprofiel voor kinderen tot 6 jaar. Hiermee hebben de kleintjes een eigen, veilige kijkomgeving en kunnen ze makkelijk hun favoriete kinderprogramma’s vinden. Zo kunnen ze zonder reclames naar de leukste kinderprogramma’s van de Nederlandse zenders kijken, zoals Buma, Bob de Bouwer, Buurman & Buurman, Maya de Bij, Teletubbies en zo voorts. In het profiel worden bovendien thema’s uitgelicht, van Populair en Grappig tot Dieren en Avontuur. Er is dus keuze genoeg.

Nederlandse ondertiteling

Standaard worden alle buitenlandstalige programma’s met ondertiteling aangeboden. Deze kunnen desgewenst ook worden uitgeschakeld via de ‘video opties’. Desgewenst kun je ook ondertiteling voor Nederlandstalige NPO-programma’s (VOD) inschakelen. Dit werkt overigens alleen via de website, de NLZIET-app voor iOS en Android en voor smart tv’s en Android TV. Voor andere apparaten en live tv is dat helaas nog niet mogelijk.

Voor wie is NLZIET dé ideale streamingdienst?

NLZIET is dé ideale streamingdienst voor iedereen die graag naar de Nederlandse tv-zenders kijkt, maar geen duur abonnement bij een tv-provider af wil sluiten. Op dit manier kun je eenvoudig en goedkoop naar programma’s, films en series van NPO, RTL en SBS, zelfs tot 1 jaar terug, kijken. Met live tv is het een goed alternatief voor een tv-abonnement. Met de gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig kijken wat en wanneer jij dat wilt. En dat voor slechts € 7,95 per maand.

Welke verschillende NLZIET abonnementen zijn er?

Er is maar één NLZIET abonnement. Daarvoor betaal je slechts €7,95 per maand en kun je op 2 apparaten tegelijkertijd tv kijken, programma’s tot een jaar geleden terugkijken en zelfs vooruitkijken.

Wat is het verschil tussen NLZIET en NPO Plus?

NLZIET is een streamingdienst van NPO en enkele commerciële zenders. Je kunt hier programma’s van NPO, RTL, SBS en nog een aantal commerciële zenders uit het buitenland bekijken. NPO Plus is alleen van de Publieke Omroep, dus daar kun je uitsluitend programma’s van de NPO bekijken. Dat verschil zie je dan ook terug in de prijs: NPO Plus kost slechts € 2,95 per maand, NLZIET kost € 7,95 per maand.

Hoe werkt NLZIET?

NLZIET werkt heel eenvoudig. Je kunt op een smart tv, laptop, tablet of smartphone een app downloaden en installeren. Vervolgens maak je een account aan waarmee je kunt inloggen. Na het inloggen kom je in een keuzescherm waar je kunt zoeken, tv gids bekijken of dee keuzes van kijkers kan bekijken. Via de app kun je live tv kijken, of films, series of documentaires tot 1 jaar terugkijken of zelfs vooruit kijken. Onder de kopjes ‘aanbevolen’, ‘vooruitkijken’, ‘films’, ‘series’ en ‘meest bekeken’ vind je meer dan 200.000 programma’s, films, series en documentaires. Er is ook een handige zoekfunctie om je programma direct te vinden.

Hoe kan ik NLZIET opzeggen?

Je kunt je abonnement op NLZIET maandelijks opzeggen, daar zijn geen kosten aan verbonden. Mocht je na het opzeggen van mening zijn veranderd, dan kun je je abonnement gewoon weer heractiveren. Op onderstaande manier kun je makkelijk het abonnement van NLZIET opzeggen:

 1. Log in op je account en klikt rechts bovenin op “Mijn NLZIET”.
 2. Klik op “Naar abonnementen” bij de regel over jouw huidige abonnement.
 3. Je komt nu op de pagina “Mijn NLZIET abonnement”. Klik op de knop “Opzeggen”.

 

Direct na je opzegging ontvang je een bevestigingsmail. Ook de automatische incasso’s stoppen direct. Je kunt nog tot het einde van de huidige, lopende maand gebruik maken van NLZIET. De einddatum staat bij je abonnement.

Onze mening over NLZIET

De NLZIET app is heel makkelijk in gebruik, ziet er goed en modern uit en werkt zeer gebruiksvriendelijk. Alle programma’s zijn op één plek verzameld en dat werkt zeer handig. Door live tv is NLZIET een uitstekend alternatief voor een (duur) tv-abonnement. De beeldkwaliteit is voldoende. Een zeer groot pluspunt is dat je tv programma’s tot een jaar terug kunt kijken en zelfs vooruit kunt kijken. NLZIET is dan ook zeker de moeite waard.

Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen