T-Mobile verscherpt haar prepaid-aanbod per 6 mei: de prijzen verlagen en de maximale internetsnelheden worden verhoogd. Deze komen op het niveau van het Basis Sim Only Abonnement. Daarmee zullen sommige prepaid simkaarten goedkoper worden dan die van een abonnement.

Met een factor vijf worden de internetsnelheden verhoogd tot maximaal 15 mbps op zowel het 3G als 4G-MAX netwerk. Daar worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Volgens T-Mobile zullen vooral de jongere klanten veel belang hebben bij de verscherping van prepaidbundels. Aangezien jongeren steeds meer data verbruiken (” Het leven van de jongere generatie speelt zich steeds vaker voor een groot deel online af, denk aan Facebook, WhatsApp en Snapchat”), worden hun kosten steeds hoger.

Die hogere kosten wil de provider de kiem smoren: de kosten voor een groot deel van het prepaid-aanbod worden op vergelijkbaar niveau gebracht met dat van het Basis Sim Only Abonnement. Dat geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Eerder gaf de provider al aan dat de huidige prepaid-bundels zonder extra kosten worden vergroot: De 100 MB-bundel wordt 200 MB, de 350 MB-bundel wordt 1 GB en de 1 GB-bundel wordt 1,5 GB groot. Bij elke opwaardering vanaf tien euro krijgt de klant ook nog eens 200 MB, 100 sms’jes en 50 belminuten cadeau. Deze zijn dertig dagen geldig.

Tip: Zie hier de scherpste prepaid-deals van dit moment of ga naar Miky.nl voor een T-Mobile abonnement.

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Hi, ik ben Jasper van Wezel. Sinds 2016 schrijf ik voor Pocketinfo.nl. Als freelance redacteur schrijf ik over de allernieuwste ontwikkelingen op gebied van techniek, met de nadruk op smartphones. Bronnen verzamelen vind ik heerlijk en ik wil jou de nieuwste apparaten en gadgets tonen!

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *