Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Opzeggen bij KPN kan soms aanvoelen als een ingewikkelde puzzel. Ik begrijp dit volledig, ik heb zelf ook voor deze uitdaging gestaan en ik weet dat je voor het opzeggen van een abonnement je naam, geboortedatum en de laatste 3 cijfers van je rekeningnummer nodig hebt.

In deze blogpost gaan we stap voor stap door het opzegproces bij KPN en geef ik praktische tips en advies om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ga zitten, lees verder en ontdek hoe je zonder stress een abonnement bij KPN kunt opzeggen!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2023 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Bij het opzeggen van een KPN – abonnement is het belangrijk om je naam, geboortedatum en de laatste 3 cijfers van je rekeningnummer bij de hand te hebben.
 • Je kunt contact opnemen met de klantenservice van KPN via het gratis telefoonnummer 0800 – 0402 om je abonnement op te zeggen.
 • Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun abonnement bij KPN op te zeggen, zoals het vinden van een betere aanbieding elders of ontevredenheid over de klantenservice of kwaliteit van diensten.
 • Het is mogelijk om je abonnement tijdelijk stop te zetten en later weer aan te melden bij KPN.

KPN opzeggen: Hoe werkt het

Als je je abonnement bij KPN wilt opzeggen, zijn er verschillende manieren om dit te doen.

Abonnement opzeggen

Het opzeggen van een KPN abonnement is een proces dat verschillende stappen vereist. Hier zijn de belangrijke punten om te overwegen:

 • Zorg ervoor dat je je naam, geboortedatum en de laatste drie cijfers van je rekeningnummer bij de hand hebt. Deze informatie heb je nodig tijdens het opzegproces.
 • Neem contact op met de klantenservice van KPN. Dit kan via het gratis telefoonnummer 0800 – 0402.
 • Overweeg het gebruik van het tv – menu om zenderpakketten aan of uit te zetten of te verwijderen.
 • Hou in gedachten dat als je een zakelijk contract wilt beëindigen, de klantenservice ook hierbij kan helpen en informeren over de opzegtermijn.
 • Het opzeggen van je mobiele abonnement kun je ook regelen via de klantenservice.
 • Als je een Unlimited data abonnement hebt, kun je deze zelfstandig beëindigen.
 • Ook bestaan er online mogelijkheden voor het opzeggen van een KPN abonnement.
 • Let wel, dit proces heeft enkele nadelen zoals verlies van vaste telefoonnummers.
 • Ten slotte is er ook nog de optie om een tijdelijke stop te zetten op jouw KPN abonnement.

Redenen om op te zeggen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun abonnement bij KPN op te zeggen. Sommigen doen dit omdat ze elders een betere aanbieding hebben gevonden, terwijl anderen misschien niet tevreden zijn met de klantenservice of de kwaliteit van de diensten.

Er zijn ook situaties waarin mensen hun KPN-abonnement willen opzeggen vanwege veranderingen in hun persoonlijke omstandigheden, zoals verhuizing naar een gebied waar KPN geen diensten aanbiedt.

Wat je reden ook is, het is belangrijk om te weten dat je het recht hebt om je abonnement op te zeggen en dat er verschillende opties beschikbaar zijn om dit te doen.

Combineer en krijg meer

Combineer je KPN-abonnementen en krijg meer voordelen. Door je mobiele, vaste telefonie en internetabonnement bij KPN te combineren, profiteer je niet alleen van gemak, maar ook van extra voordelen.

Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen op je totale abonnementskosten en toegang krijgen tot exclusieve aanbiedingen en extra diensten. Zo maak je optimaal gebruik van de pakketten die KPN te bieden heeft en bespaar je ook nog eens geld.

Opzegmogelijkheden bij KPN

Bij KPN zijn er verschillende mogelijkheden om je abonnement op te zeggen, zoals via brief of telefoon.

Opzeggen via brief of telefoon

Opzeggen bij overlijden

Bij het overlijden van een persoon is het mogelijk om het abonnement bij KPN op te zeggen. Om dit te doen, moet je contact opnemen met de klantenservice van KPN en hen informeren over de situatie.

Ze zullen je begeleiden door het proces en ervoor zorgen dat het abonnement wordt beëindigd. Het is belangrijk om te weten dat er mogelijk nog openstaande betalingen zijn die betaald moeten worden.

De klantenservice zal je hierover informeren en je helpen met eventuele restituties of terugbetalingen die vereist zijn. Ze zullen ook uitleggen hoe je de apparatuur die je van KPN hebt ontvangen, kunt retourneren.

Opzeggen van KPN Mobiel

Ik heb enkele belangrijke stappen en tips om je te helpen bij het opzeggen van je KPN Mobiel abonnement. Hier zijn ze:

 • Neem contact op met de klantenservice van KPN via het gratis telefoonnummer 0800 – 0402 om je mobiele abonnement op te zeggen.
 • Zorg ervoor dat je je naam, geboortedatum en de laatste 3 cijfers van je rekeningnummer bij de hand hebt wanneer je contact opneemt.
 • De klantenservice zal je informeren over de opzegtermijn en andere details met betrekking tot het beëindigen van je mobiele abonnement.
 • Je kunt er ook voor kiezen om naar een fysieke winkel van KPN te gaan en daar je mobiele abonnement op te zeggen.
 • Als je nummerbehoud wilt aanvragen bij een andere provider, is dit mogelijk tijdens het opzegproces. Bespreek dit met de klantenservice.

Opzeggen van Viaplay

Viaplay opzeggen bij KPN is eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan. Hier zijn de opties:

 1. Opzeggen via de klantenservice: Bel het gratis telefoonnummer 0800-0402 en geef aan dat je je Viaplay-abonnement wilt opzeggen.
 2. Online opzeggen: Ga naar de KPN-website en log in op je account. Navigeer naar de instellingen voor je abonnementen en zoek naar de optie om Viaplay op te zeggen.
 3. Schriftelijk opzeggen: Stuur een brief naar KPN met daarin je naam, adres, klantnummer en verzoek tot het beëindigen van je Viaplay-abonnement.
 4. Via de KPN TV+ Box: Als je een TV+ Box hebt, kun je ook via het tv-menu van KPN je Viaplay-abonnement opzeggen.

Handige tips en advies bij het opzeggen van KPN

– Pas maandelijks je abonnement aan om flexibiliteit te behouden.

– Neem contact met ons op voor hulp en ondersteuning bij het opzeggen.

– Vergeet niet om de bevestiging en laatste factuur te ontvangen na het opzeggen.

– Heb je vragen over het opzeggen van KPN? Wij beantwoorden ze graag voor je.

Maandelijks aanpassen van abonnement

Ik pas mijn abonnement maandelijks aan bij KPN. Dit stelt me in staat om mijn abonnement te wijzigen op basis van mijn behoeften. Ik kan ervoor kiezen om extra diensten toe te voegen, zoals een internet- of tv-pakket, of deze juist te verwijderen.

Door mijn abonnement maandelijks aan te passen, heb ik de flexibiliteit om precies te betalen voor wat ik nodig heb en te genieten van de beste service die KPN te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor hulp

Heb je vragen over het opzeggen van je KPN-abonnement? Of heb je hulp nodig bij het doorlopen van de opzegprocedure? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

We begrijpen dat het opzeggen van een abonnement soms best ingewikkeld kan zijn, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de ondersteuning die je nodig hebt. We zijn er om je te helpen!

Bevestiging en laatste factuur ontvangen

Ik ontvang altijd een bevestiging van mijn opzegging bij KPN, samen met de laatste factuur voor mijn abonnement. Het is fijn om deze bevestiging te ontvangen, zodat ik zeker weet dat mijn opzegging is verwerkt.

De laatste factuur geeft me ook een overzicht van alle kosten en eventuele restituties die van toepassing zijn. Het is belangrijk om deze factuur goed te controleren voordat ik mijn abonnement definitief opzeg.

Vragen over opzeggen beantwoord

Veel mensen hebben vragen over het opzeggen van een abonnement bij KPN. Hier zijn enkele veelgestelde vragen beantwoord. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Je kunt je abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-0402.

Wat zijn de voorwaarden bij het opzeggen van een abonnement? Om je abonnement op te zeggen, heb je je naam, geboortedatum en de laatste 3 cijfers van je rekeningnummer nodig. Wat gebeurt er met mijn apparatuur na opzegging? Na opzegging moet je de apparatuur (zoals een modem) terugsturen naar KPN, of je kunt ervoor kiezen deze zelf te behouden tegen betaling.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten en later weer aanmelden? Ja, je kunt ervoor kiezen om je abonnement tijdelijk stop te zetten en op een later moment weer aan te melden. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Alternatieve oplossingen en diensten

Heb je na het opzeggen van je KPN-abonnement behoefte aan alternatieve oplossingen en diensten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek hoe je je KPN-wifi kunt versterken, je KPN-televisie kunt upgraden met de TV+ Box of hoe je eenvoudig je KPN-modem kunt resetten en inloggen.

Lees verder voor meer handige tips en advies!

KPN wifi versterker

Ik heb de KPN wifi versterker gebruikt om mijn wifi-signaal te verbeteren en ik ben erg tevreden met de resultaten. Het installatieproces was eenvoudig en ik merkte meteen een verbetering in de snelheid en dekking van mijn wifi-netwerk.

Nu kan ik zonder problemen streamen, gamen en surfen op het internet, zelfs in de kamers die voorheen zwakke wifi hadden. De KPN wifi versterker heeft echt geholpen om mijn internetervaring te verbeteren en ik zou het zeker aanraden aan anderen die problemen hebben met hun wifi-signaal.

KPN veilig installeren

Ik raad aan om KPN veilig te installeren om je internetverbinding beter te beschermen. Hier zijn enkele stappen om het proces gemakkelijk te maken:

 1. Download de KPN Veilig – software vanaf de website van KPN.
 2. Start de installatie en volg de instructies op het scherm.
 3. Nadat de installatie is voltooid, open je het programma en voer je jouw gegevens in.
 4. Pas de instellingen aan naar jouw voorkeur en selecteer welke apparaten beveiligd moeten worden.
 5. Controleer regelmatig op updates en voer deze indien nodig uit om ervoor te zorgen dat je altijd beschermd bent.

KPN TV+ Box

Met de KPN TV+ Box kun je genieten van een scala aan entertainmentopties. Met deze box heb je toegang tot live tv, on-demand films en series, en kun je gemakkelijk je favoriete programma’s opnemen.

De TV+ Box biedt ook de mogelijkheid om programma’s terug te spoelen en om zeven dagen lang programma’s terug te kijken. Met de eenvoudige afstandsbediening en gebruiksvriendelijke interface is het gemakkelijk om door het uitgebreide aanbod te navigeren en je favoriete entertainment te vinden.

Of je nu graag films kijkt, sportevenementen volgt, of gewoon ontspannen wilt genieten van je favoriete tv-shows, de KPN TV+ Box biedt een geweldige kijkervaring.

KPN modem resetten

Het resetten van een KPN modem is eenvoudig en kan helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 • Zoek de resetknop op je KPN modem.
 • Druk met een pen of een dunne paperclip op de resetknop en houd deze ingedrukt voor ongeveer 10 seconden.
 • Laat de resetknop los.
 • Wacht tot het modem opnieuw is opgestart. Dit kan enkele minuten duren.
 • Controleer nu of het probleem is verholpen. Als dit niet het geval is, kun je contact opnemen met de klantenservice van KPN voor verdere ondersteuning.

KPN modem inloggen

Om in te loggen op je KPN modem, volg je deze stappen:

 1. Sluit je computer aan op het KPN modem via een Ethernet-kabel of maak verbinding met het Wi-Fi-netwerk van het modem.
 2. Open een webbrowser naar keuze, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
 3. Typ het IP-adres van het modem in de adresbalk van de webbrowser en druk op Enter. Het standaard IP-adres voor KPN modems is meestal 192.168.2.254.
 4. Je wordt nu gevraagd om in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruik de standaard-inloggegevens die bij het modem zijn geleverd, tenzij je deze eerder hebt gewijzigd.
 5. Nadat je succesvol bent ingelogd, kom je terecht in het instellingenmenu van het KPN modem.
 • Het instellen van Wi – Fi
 • Het wijzigen van de netwerknaam (SSID) en beveiligingssleutel (WPA2 – sleutel)
 • Het beheren van apparaten die verbonden zijn met het netwerk
 • Het controleren van de internetsnelheid
 • Het aanpassen van andere geavanceerde instellingen voor je KPN – modem

Meer over streaming

Welkom op ons blog, waar je alles vindt wat je moet weten over “Telecom abonnementen opzeggen”. Of je nu op zoek bent naar specifieke instructies over “CanalDigitaal opzeggen“, benieuwd bent naar de procedure voor “Vodafone opzeggen“, of je oog hebt laten vallen op onze gids over “Stripte opzeggen“, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt.

Is je interesse meer gericht op kleinere providers? Dan hebben we ook blogs die je stap voor stap begeleiden bij “Caiway opzeggen” en “XS4ALL Internet bv. opzeggen“. En natuurlijk mogen de Nederlandse telecomgiganten “KPN opzeggen” en “Delta Kabel opzeggen” niet ontbreken in onze lijst.

Misschien ben je meer technisch ingesteld en zoek je specifieke informatie over “Solcon opzeggen“, “Fiber opzeggen” of “Online opzeggen“? Geen zorgen, wij hebben gedetailleerde artikelen die alle fijne kneepjes van het vak uitleggen.

Voor degenen die meer keuzes willen verkennen, hebben we ook uitgebreide gidsen over “Ziggo opzeggen“, “Telfort opzeggen“, en “Tele2 opzeggen“. En als je een antennegebruiker bent, is er zelfs een sectie gewijd aan “Digitenne opzeggen“.

Last but not least, voor de mobiele gebruikers onder ons, bieden we complete how-to gidsen over “Robin Mobile opzeggen“, “Multifiber opzeggen“, “Qfast opzeggen” en “Lebara opzeggen“.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn KPN-abonnement opzeggen?

U kunt uw KPN-abonnement opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van KPN via telefoon, e-mail of online chat en het verzoek tot opzegging door te geven.

2. Wat is de opzegtermijn voor een KPN-abonnement?

De opzegtermijn voor een KPN-abonnement is meestal 1 maand. Het is raadzaam om de algemene voorwaarden van uw specifieke abonnement te raadplegen of contact op te nemen met de klantenservice voor de juiste informatie.

3. Kan ik mijn KPN-contract eerder beëindigen?

Ja, in sommige gevallen kunt u uw KPN-contract eerder beëindigen, bijvoorbeeld bij verhuizing naar het buitenland of als u kunt aantonen dat er sprake is van een bijzondere omstandigheid. Neem contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

4. Wat gebeurt er met mijn apparatuur na het opzeggen van mijn KPN-abonnement?

Na het opzeggen van uw KPN-abonnement dient u de apparatuur, zoals modem en tv-ontvanger, terug te sturen naar KPN. U ontvangt instructies en verzendlabels van KPN om dit proces te voltooien.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2023

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen