Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Denk je eraan om je Lebara abonnement stop te zetten, maar weet je niet waar te beginnen? Het kan een ontmoedigende taak lijken, iets waar ik zelf ook tegenaan ben gelopen en waarvan ik weet dat vele anderen hetzelfde ervaren.

Afhankelijk van wanneer je contract is gestart, kan het opzeggen van een Lebara-abonnement bovendien een opzegboete met zich meebrengen. In dit artikel ga ik in op de verschillende stappen die nodig zijn om je Lebara abonnement op te zeggen zonder problemen en onverwachte kosten.

Dus, klaar om dit hoofdstuk af te sluiten en nieuw terrein te betreden?

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Contacteer de klantenservice van Lebara om je abonnement stop te zetten.
 • Gebruik de MyLebara online omgeving om je abonnement op te zeggen.
 • Begrijp de opzegtermijn en voorwaarden voordat je je abonnement opzegt.
 • Vergelijk Sim Only deals.en overweeg andere aanbieders als alternatieven voor Lebara.

Hoe een Lebara abonnement op te zeggen

– Neem contact op met de klantenservice van Lebara voor het opzeggen van je abonnement.

– Gebruik de MyLebara online omgeving om je abonnement stop te zetten.

– Houd rekening met de opzegtermijn en voorwaarden die geldig zijn voor jouw contract.

Contact opnemen met de klantenservice van Lebara

Het is mogelijk om Lebara rechtstreeks te benaderen voor het opzeggen van je abonnement. De klantenservice van Lebara is toegankelijk en bereikbaar via verschillende kanalen. Je kunt bellen, mailen of een bericht sturen via de sociale media kanalen van Lebara.

Dit maakt het proces van opzegging handig en eenvoudig. Zorg er alleen wel voor dat je belangrijke informatie zoals je telefoonnummer en je simkaart nummer bij de hand hebt tijdens de communicatie.

Deze details kunnen nodig zijn tijdens het opzegproces. Zo staan zij klaar om je snel en efficiënt te helpen bij het stopzetten van je mobiele abonnement.

Gebruik van MyLebara online omgeving

Ik gebruik MyLebara online omgeving om mijn Lebara-abonnement op te zeggen. Ik volg deze stappen:

 • Inloggen op mijn MyLebara – account.
 • Naar de pagina ‘Mijn Abonnement’ gaan.
 • Klikken op ‘Opzeggen‘.
 • De benodigde gegevens invullen, zoals de reden van opzegging en de gewenste einddatum.
 • De opzegging bevestigen.

Opzegtermijn en voorwaarden

De opzegtermijn en voorwaarden van Lebara zijn belangrijk om te begrijpen voordat je je abonnement wilt opzeggen. Het is mogelijk om je Lebara-abonnement op elk moment stop te zetten, maar houd er rekening mee dat je mogelijk een opzegboete moet betalen als je eerder wilt opzeggen dan de contractperiode.

De opzegtermijn varieert afhankelijk van het type abonnement dat je hebt. Je kunt contact opnemen met de klantenservice om de exacte opzegtermijn en voorwaarden voor jouw abonnement te achterhalen.

Houd er rekening mee dat de opzegging rechtsgeldig moet zijn en dat je mogelijk een geldige reden moet opgeven om je abonnement te kunnen beëindigen.

Alternatieven voor Lebara

Je kunt ook Sim Only deals vergelijken en andere aanbieders overwegen.

Sim Only deals vergelijken

Ik raad aan om verschillende Sim Only deals te vergelijken voordat je besluit om je Lebara-abonnement op te zeggen. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

 • Vergelijk de prijzen: Kijk naar de kosten van verschillende Sim Only abonnementen en vergelijk ze met wat je momenteel betaalt bij Lebara.
 • Controleer de bundels: Zorg ervoor dat de data, belminuten en sms’jes die worden aangeboden in de Sim Only deal aansluiten bij jouw behoeften.
 • Bekijk de voorwaarden: Lees goed de voorwaarden door, zoals de geldigheid van het abonnement en eventuele extra kosten.
 • Overweeg andere aanbieders: Naast Lebara zijn er veel andere mobiele providers die Sim Only deals aanbieden. Verken je opties voordat je een beslissing neemt.

Andere aanbieders overwegen

Er zijn veel andere mobiele aanbieders die je kunt overwegen als alternatief voor Lebara. Het is altijd verstandig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Zo kun je Sim Only deals vergelijken om te zien welke het beste bij jouw behoeften en budget passen. Daarnaast zijn er andere aanbieders op de markt die mogelijk betere tarieven en service bieden dan Lebara.

Het is de moeite waard om de tijd te nemen om te onderzoeken wat andere aanbieders te bieden hebben, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die het beste bij jou past.

Veelgestelde vragen over Lebara opzeggen

Wat is het telefoonnummer van de Lebara klantenservice?

Telefoonnummer van Lebara klantenservice

Als je hulp nodig hebt bij het opzeggen van je Lebara-abonnement, kun je contact opnemen met de klantenservice van Lebara. Het telefoonnummer van de klantenservice is beschikbaar op de website van Lebara.

Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het stopzetten van je abonnement.

Adresgegevens van Lebara

De adresgegevens van Lebara zijn beschikbaar voor klanten die persoonlijk contact willen opnemen met het bedrijf. Je kunt Lebara bereiken op hun hoofdkantoor op het volgende adres: Lebara Mobile B.V., Gustav Mahlerplein 33-35, 1082 MS Amsterdam, Nederland.

Dit is een handige optie als je voorkeur uitgaat naar schriftelijke communicatie of als je documenten of andere post naar Lebara wilt sturen.

Opzeggen via Opzeggen.nl

Je kunt er ook voor kiezen om je Lebara-abonnement op te zeggen via Opzeggen.nl. Dit is een handige en snelle manier om van je abonnement af te komen zonder gedoe. Opzeggen.nl biedt een eenvoudig stappenplan waarmee je gemakkelijk je opzegging kunt regelen.

Je hebt alleen je persoonlijke gegevens en het abonnementsnummer nodig. Binnen enkele minuten kun je je abonnement stopzetten en hoef je niet langer te betalen voor een bundel die je niet meer nodig hebt.

Conclusie: Gemakkelijk en snel je Lebara abonnement opzeggen

Gemakkelijk en snel je Lebara abonnement opzeggen is mogelijk door contact op te nemen met de klantenservice van Lebara of gebruik te maken van de MyLebara online omgeving. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn en voorwaarden kunnen gelden.

Als je op zoek bent naar alternatieven, kun je Sim Only deals vergelijken en andere aanbieders overwegen. Voor meer informatie en veelgestelde vragen over Lebara opzeggen, kun je terecht bij de klantenservice van Lebara, de adresgegevens van Lebara of Opzeggen.nl.

Meer over streaming

Welkom op ons blog, waar je alles vindt wat je moet weten over “Telecom abonnementen opzeggen”. Of je nu op zoek bent naar specifieke instructies over “CanalDigitaal opzeggen“, benieuwd bent naar de procedure voor “Vodafone opzeggen“, of je oog hebt laten vallen op onze gids over “Stripte opzeggen“, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt.

Is je interesse meer gericht op kleinere providers? Dan hebben we ook blogs die je stap voor stap begeleiden bij “Caiway opzeggen” en “XS4ALL Internet bv. opzeggen“. En natuurlijk mogen de Nederlandse telecomgiganten “KPN opzeggen” en “Delta Kabel opzeggen” niet ontbreken in onze lijst.

Misschien ben je meer technisch ingesteld en zoek je specifieke informatie over “Solcon opzeggen“, “Fiber opzeggen” of “Online opzeggen“? Geen zorgen, wij hebben gedetailleerde artikelen die alle fijne kneepjes van het vak uitleggen.

Voor degenen die meer keuzes willen verkennen, hebben we ook uitgebreide gidsen over “Ziggo opzeggen“, “Telfort opzeggen“, en “Tele2 opzeggen“. En als je een antennegebruiker bent, is er zelfs een sectie gewijd aan “Digitenne opzeggen“.

Last but not least, voor de mobiele gebruikers onder ons, bieden we complete how-to gidsen over “Robin Mobile opzeggen“, “Multifiber opzeggen“, “Qfast opzeggen” en “Lebara opzeggen”.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik Lebara opzeggen?

Je kunt Lebara opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice en het verzoek tot opzegging door te geven.

2. Wat gebeurt er nadat ik Lebara heb opgezegd?

Nadat je Lebara hebt opgezegd, wordt je abonnement beëindigd en zul je geen gebruik meer kunnen maken van de diensten van Lebara.

3. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van Lebara?

Ja, bij het opzeggen van Lebara moet je rekening houden met een opzegtermijn. De exacte termijn kan variëren, dus het is raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice voor meer informatie.

4. Kan ik mijn telefoonnummer behouden na het opzeggen van Lebara?

Ja, in de meeste gevallen kun je je telefoonnummer behouden na het opzeggen van Lebara. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over nummerbehoud.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen