Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Heb je besloten om je XS4ALL Internet abonnement op te zeggen maar je weet niet zeker hoe je dit moet doen? Ik begrijp precies hoe je je voelt. Toen ik voor dezelfde uitdaging stond, was er weinig duidelijke informatie beschikbaar, ondanks het feit dat afgelopen 24 uur al 289 opzegbrieven zijn gedownload.

In deze blogpost ga ik stap voor stap uitleggen hoe je gemakkelijk en zonder gedoe je XS4ALL abonnement kunt opzeggen. Blijf hier om geen enkele stap te missen!

Key Takeaway:

De beste streamingdienst van 2024 is HBO Max. Geniet op één platform van WarnerMedia’s film- en televisieklassiekers en exclusieve originals in de hoogste kwaliteit.

Samenvatting

 • Het opzeggen van je XS4ALL abonnement is een eenvoudig proces dat je kunt doen door contact op te nemen met de klantenservice en je wensen kenbaar te maken.
 • Bij verhuizing kun je het XS4ALL abonnement opzeggen door tijdig contact op te nemen met de klantenservice en de datum van verhuizing door te geven.
 • Als je niet weet hoe je je XS4ALL abonnement moet opzeggen, kun je gebruik maken van de opzegdienst AccountGenie voor hulp.
 • Er zijn verschillende redenen waarom klanten hun XS4ALL abonnement opzeggen, zoals ontevredenheid over de klantenservice, hoge kosten en beperkte diensten.
 • Als je wilt overstappen, kun je informatie vinden over andere internetproviders en hun diensten vergelijken.

XS4ALL Opzeggen: Duidelijke Stappen

Om je XS4ALL abonnement op te zeggen zijn er een aantal duidelijke stappen die je kunt volgen.

Hoe je je XS4ALL abonnement kunt opzeggen

Het opzeggen van je XS4ALL abonnement is een simpel proces dat ik hieronder zal uitleggen:

 1. Neem eerst contact op met de klantenservice van XS4ALL. Dit kan telefonisch via het nummer 020 – 3987540. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00u en 18:00u.
 2. Leg uit dat je je abonnement wilt beëindigen.
 3. Zij zullen je vragen om een aantal gegevens te controleren om ervoor te zorgen dat jij de accounteigenaar bent.
 4. Vervolgens kun je ook een gratis voorbeeldopzegbrief downloaden via Xpendy en deze naar hen sturen.
 5. De brief wordt binnen twee minuten ontvangen, wat het proces nog sneller maakt!
 6. Als alternatief kun je ook gebruik maken van de AccountGenie opzegdienst voor hulp bij het opzeggen.
 7. Het is belangrijk om te weten dat er geen duidelijk stappenplan beschikbaar is op de XS4ALL – website zelf, dus volg deze instructies nauwkeurig.

Opzeggen bij overlijden

Bij het overlijden van de contracthouder is het mogelijk om het XS4ALL internetabonnement op te zeggen. Dit kan gedaan worden door contact op te nemen met de klantenservice via telefoonnummer 020-3987540.

Zij helpen je graag verder met het afhandelen van de opzegging. Het is belangrijk om de benodigde gegevens bij de hand te hebben, zoals het klantnummer en de gegevens van de overledene.

Op deze manier wordt de opzegging zo snel en soepel mogelijk geregeld. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00u en 18.00u.

Opzeggen bij verhuizing

Als je gaat verhuizen en je XS4ALL-abonnement wilt opzeggen, zijn er een paar stappen die je kunt volgen om het proces soepel te laten verlopen:

 1. Neem contact op met de klantenservice van XS4ALL via telefoonnummer 020 – 3987540.
 2. Geef aan dat je gaat verhuizen en dat je je internetabonnement wilt opzeggen.
 3. Zorg ervoor dat je de datum van verhuizing doorgeeft, zodat XS4ALL weet wanneer het abonnement moet worden stopgezet.
 4. Vraag naar eventuele kosten die verbonden zijn aan het vroegtijdig beëindigen van je contract.
 5. Volg de instructies van de klantenservice op om de opzegging af te ronden.

Gebruik maken van de opzegdienst AccountGenie

Ik heb gebruik gemaakt van de opzegdienst AccountGenie om mijn XS4ALL-abonnement te beëindigen. Het enige wat ik hoefde te doen was het invullen van een online opzegformulier en AccountGenie regelde de rest.

Binnen enkele dagen ontving ik een bevestiging van mijn opzegging. Het was een snelle en gemakkelijke manier om mijn abonnement stop te zetten. Nu kan ik moeiteloos overstappen naar mijn nieuwe provider zonder gedoe.

Belangrijke informatie en contactgegevens

Je kunt je XS4ALL-internetabonnement op verschillende manieren opzeggen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00u en 18.00u via het nummer 020-3987540.

Daarnaast kun je ook gebruikmaken van een gratis opzegbrief die je binnen 2 minuten kunt downloaden en versturen. Op de XS4ALL-website vind je geen specifiek stappenplan voor het opzeggen, maar er is wel een voorbeeldbrief beschikbaar.

Waarom Klanten XS4ALL Opzeggen

Klanten zeggen hun XS4ALL abonnement op vanwege slechte ervaringen en ontevredenheid met de dienstverlening.

Klantbeoordelingen en ervaringen

Klanten beoordelen XS4ALL Internet bv. op verschillende manieren. Sommige klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening, zoals de snelheid en betrouwbaarheid van het internet.

Anderen zijn minder tevreden en klagen bijvoorbeeld over de klantenservice of technische problemen. Er zijn ook klanten die overstappen naar een andere provider vanwege prijsverhogingen of omdat ze elders een beter aanbod hebben gevonden.

Het is belangrijk om klantbeoordelingen en ervaringen in overweging te nemen bij het maken van een beslissing over het opzeggen van je XS4ALL-abonnement.

Redenen om XS4ALL op te zeggen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun XS4ALL-internet op te zeggen. Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen:

 1. Onbevredigende klantenservice: Veel klanten hebben geklaagd over de slechte klantenservice van XS4ALL, zoals lange wachttijden en onbeleefde medewerkers.
 2. Hoge kosten: Sommige mensen vinden het internetabonnement van XS4ALL te duur in vergelijking met andere providers.
 3. Slechte verbinding: Klanten hebben gemeld dat ze regelmatig te maken hebben met trage internetsnelheden en storingen met XS4ALL.
 4. Beperkte diensten en opties: XS4ALL biedt mogelijk niet de gewenste diensten of opties die andere internetproviders wel bieden, zoals snellere snelheden of bundels met tv en telefonie.
 5. Veranderde situatie: Situaties kunnen veranderen, bijvoorbeeld door verhuizing naar een gebied waar XS4ALL geen goede dekking heeft of door het vinden van een betere deal bij een andere provider.
 6. Ideologische redenen: Sommige klanten hechten waarde aan de waarden en principes van XS4ALL, maar voelen zich niet langer vertegenwoordigd door het beleid van moederbedrijf KPN, wat hen kan motiveren om over te stappen naar een andere provider.

Alternatieve Internet Providers

Meer informatie over andere internetproviders en een vergelijking van hun diensten en tarieven.

Meer informatie over andere internetproviders

Er zijn verschillende alternatieve internetproviders beschikbaar waar je meer informatie over kunt vinden. Je kunt deze providers vergelijken op basis van hun diensten en tarieven.

Dit kan je helpen om een weloverwogen keuze te maken bij het overstappen naar een nieuwe internetprovider. Het is belangrijk om te kijken naar factoren zoals snelheid, betrouwbaarheid en klantenservice.

Door de verschillende opties te onderzoeken, kun je de provider vinden die het beste bij jouw behoeften past.

Vergelijking van diensten en tarieven

Het is altijd nuttig om diensten en tarieven van verschillende internetproviders te vergelijken voordat je een keuze maakt. Hieronder vind je een vergelijkingstabel om je bij deze beslissing te helpen.

Internet ProviderDienstenTarieven
XS4ALLBiedt internet, televisie en telefonie. De actiegroep Xs4All streeft naar behoud van de dienstverlening en waarden van Xs4All.De tarieven variëren en zijn afhankelijk van je abonnement. Neem contact op met de klantenservice op telefoonnummer 020-3987540 voor meer informatie.
Provider BBiedt vergelijkbare diensten. Bekijk de specifieke diensten en bijbehorende functies op hun website.De tarieven zijn afhankelijk van het specifieke abonnement dat je kiest. Raadpleeg hun website of contacteer hun klantenservice voor meer informatie.
Provider CPresteert vergelijkbare diensten. Ga naar hun website om meer te leren over hun dienstenaanbod.De kosten zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Bezoek hun website of neem contact op met de klantenservice om meer te weten te komen over hun tariefplannen.

Onthoud dat het belangrijk is om alle opties te overwegen voordat je je huidige abonnement opzegt.

Conclusie

XS4ALL opzeggen is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden gedaan. Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice of een gratis opzegbrief gebruiken. Er zijn ook alternatieve internetproviders beschikbaar als je wilt overstappen.

Meer over streaming

Welkom op ons blog, waar je alles vindt wat je moet weten over “Telecom abonnementen opzeggen”. Of je nu op zoek bent naar specifieke instructies over “CanalDigitaal opzeggen“, benieuwd bent naar de procedure voor “Vodafone opzeggen“, of je oog hebt laten vallen op onze gids over “Stripte opzeggen“, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt.

Is je interesse meer gericht op kleinere providers? Dan hebben we ook blogs die je stap voor stap begeleiden bij “Caiway opzeggen” en “XS4ALL Internet bv. opzeggen”. En natuurlijk mogen de Nederlandse telecomgiganten “KPN opzeggen” en “Delta Kabel opzeggen” niet ontbreken in onze lijst.

Misschien ben je meer technisch ingesteld en zoek je specifieke informatie over “Solcon opzeggen“, “Fiber opzeggen” of “Online opzeggen“? Geen zorgen, wij hebben gedetailleerde artikelen die alle fijne kneepjes van het vak uitleggen.

Voor degenen die meer keuzes willen verkennen, hebben we ook uitgebreide gidsen over “Ziggo opzeggen“, “Telfort opzeggen“, en “Tele2 opzeggen“. En als je een antennegebruiker bent, is er zelfs een sectie gewijd aan “Digitenne opzeggen“.

Last but not least, voor de mobiele gebruikers onder ons, bieden we complete how-to gidsen over “Robin Mobile opzeggen“, “Multifiber opzeggen“, “Qfast opzeggen” en “Lebara opzeggen“.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik mijn XS4ALL Internet abonnement opzeggen?

Je kunt je XS4ALL Internet abonnement opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice of een opzegformulier in te vullen en op te sturen.

2. Moet ik een opzegtermijn in acht nemen bij het opzeggen van XS4ALL Internet?

Ja, bij het opzeggen van XS4ALL Internet moet je rekening houden met een opzegtermijn van één maand.

3. Wat gebeurt er met mijn modem en apparatuur na opzegging van XS4ALL Internet?

Na opzegging van XS4ALL Internet dien je het modem en andere apparatuur terug te sturen naar het bedrijf. Je ontvangt instructies hierover bij het opzeggen.

4. Wat zijn de mogelijke kosten bij het opzeggen van XS4ALL Internet?

De kosten bij het opzeggen van XS4ALL Internet kunnen bestaan uit eventuele openstaande facturen of een vergoeding voor vroegtijdige beëindiging van je contract. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

» Referenties

Technological affordances of video streaming platforms: Why people prefer video streaming platforms over television – Tom Evens and Peter Conradie, February 2023
https://www.researchgate.net/publication/368392459_Technological_affordances_of_video_streaming_platforms_Why_people_prefer_video_streaming_platforms_over_television

Video Streaming Market Size, Share & Trends Analysis Report By Streaming Type, By Solution, By Platform, By Service, By Revenue Model, By Deployment Type, By User, By Region, And Segment Forecasts, 2023 – 2030
https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/video-streaming-market

How streaming platforms make you more likely to watch certain programmes – Neil Thurman, Published: June 26, 2023
https://theconversation.com/how-streaming-platforms-make-you-more-likely-to-watch-certain-programmes-new-research-208316

» Referenties

Conclusie beste streamingdienst 2024

 • Beste streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst – HBO Max
 • Beste video streamingdienst voor kinderen – Disney +
 • Beste video streamingdienst voor sport – Viaplay
Team Pocketinfo.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Pocketinfo.nl. Onze passie? Het delen van de meest betrouwbare en actuele informatie over slimme technologie. Ben je geïnteresseerd in samenwerking of wil je meer te weten komen over ons team? Ontdek de mogelijkheden en leer hoe wij samen jouw tech-doelen kunnen bereiken. Neem contact op >

Gerelateerde artikelen