TextPlus is een suite van communicatie applicaties. De makers ervan leggen meer vertrouwen in Windows Phone dan BlackBerry. Ondanks de grotere gebruikersschare van de BlackBerry, steken de makers meer tijd en geld in de ontwikkeling van TextPlus voor Windows Phone-toestellen.

Volgens Scott Lahman, CEO van TextPlus, heeft Microsoft samen met Nokia wél momentum, en is RIM die met BlackBerry op hoog tempo aan het verliezen.

TextPlus brengt binnenkort de TextPlus Communications Apps uit (een soort WhatsApp), gevolgd door de TextPlus Free Calls VoIP companion app waarmee a la Skype gebeld kan worden. Volgens Lahman was het voor zijn bedrijf bij het zien van Windows Phone en de Lumia-serie duidelijk dat voor dit platform ontwikkeld moest gaan worden.

Men had in het verleden wel vaker gekeken naar BlackBerry, maar toen de plannen voor de volgende generatie BlackBerry OS bekend gemaakt werden, haakte men definitief af.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *