Sommige apps zijn met de Legend niet te vinden in de Android Market. Dit komt door een vinkje dat ergens nog niet goed gezet is. Maar gelukkig is het wel mogelijk om op andere manieren aan je apps te komen.

Roel schreef al over de apps voor de HTC Legend die niet in de Android Market te vinden zijn. Het blijkt om iets heel knulligs te gaan, een vinkje dat ergens niet goed staat!

Gelukkig is het mogelijk om via omwegen wel aan je apps te komen. Via Androidworld kwam ik aan een aantal tips om toch de Android apps te installeren die niet te vinden zijn in de Market.

  1. Probeer de applicaties te vinden op http://www.androidfreeware.org/
  2. Haal je (betaalde) apps uit de SlideME market. Deze website biedt heel veel apps aan voor de Android telefoon.
  3. Ook is er de grote Android community, Droidfanz die veel applicaties ter download aanbieden. Ook worden er veel betaalde apps gratis aangeboden. Vergeet alleen niet om een donatie achter te laten voor het downloaden van een betaalde app.
  4. Probeer de ontwikkelaar te achterhalen van de app die je zoekt. Vaak wordt de app ook via die site aageboden.
  5. Google op ‘appnaam.apk’ misschien dat je de op deze manier de app kunt vinden.

Nog een laatste tip van mij: probeer Appbrain.com eens. Ik heb er al eens over geschreven, maar misschien dat je op deze manier wel de gewilde apps op je Legend kunt krijgen. Succes!

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.